Ocak Ayı Çok Yüksek Maaşlarla Kamu Personel Alımı Yapılacak

Kamuya Ocak ayı itibarıyla çok yüksek maaşlarla kamu personel alımı başvuruları açıklandı. Kamu memur alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu yazımızda yer alıyor.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alım ilanı yayımlandı. Yazılı, sözlü ve uygulamalı sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 3 (üç) adet Sözleşmeli Bilişim Uzmanı alınacaktır. İşte detayların yer aldığı haberimiz.

Kamu personel alımı şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde sayılan genel şartları haiz olması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekiyor.

Sözleşmeli personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. 4 yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, yazılım, yapay-zeka, yönetim bilişim sistemleri, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Çok yüksek maaş memur alımı kontenjanları

2 Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı ile 1 Ağ Uzmanı alımı için başvurular alınacak. Adaylardan istenen mezuniyet şartları nelerdir?

2 YAZILIM GELİŞTİRME UZMANI (Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 Katına Kadar), 1 AĞ UZMANI (Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 Katına Kadar). Ocak zammı dahil olmadan 2 kat maaş ile ortalama 55 bin TL maaş verilecektir. Ocak ayında bu ücret ortalama % 50 artacaktır.

Mustafa Kemal Üniversitesi memur alımı süreci

Mustafa Kemal Üniversitesi memur alımı için başvurular 15 Ocak 2024 tarihine kadar olacak. Adaylar e-Devlet şifreleri ile MKÜ internet sitesinden yapabileceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri