Ortalama 69.000 Lira Maaşla Devlet Memuru Alımı Başladı! KPSS Şartsız

Kamuya çok yüksek maaşlarla olmak üzere devlet memuru alımı başvuruları açıklandı. KPSS şartsız başvuru, şartlar ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli bilişim personeli alım ilanı açıklandı. 5 Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır. İşte sürece dair tüm detayları, çok yüksek maaşlarla memur alımı bilgilerini bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Memur alımı genel şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde sayılan genel şartlara haiz olmak gerekiyor. T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak şartları var. KPSS zorunluluğu yok. Bu kapsamda KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak dikkate alınacaktır.

Hangi bölüm mezunları yüksek maaşla memur olabilir?

Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği mezunları başvurabilir. Ayrıca sadece 2 kat maaş ile bu bölüm mezunları da başvurabilir: “diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik” mezunları başvurabilir.

Ağ Uzmanı (1 Kişi, 2 Katına Kadar), Sistem Uzmanı (1 Kişi, 2 Katına Kadar), Web Ön Yüz Geliştirme Uzmanı (1 Kişi, 2 Katına Kadar), Yazılım Uzmanı (1 Kişi, 2 Katına Kadar), Kıdemli Sistem Uzmanı (1 kişi, 3 katına kadar) olacak. 1 kat maaş 27 bin 902 TL’dir. Bu ilanda 2 ve 3 kat olmak üzere maaşlar yer alıyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi memur alımı süreci

Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde memur alımlarında adaylar başvurularını 20 Aralık’a kadar yapabilirler. Başvurularda adaylar Üniversite Personel Daire Başkanlığının internet sitesinde yer alan “Sözleşmeli Bilişim Personeli İş Başvuru Formu” nu doldurarak ekleri ile birlikte şahsen veya posta ile başvurmaları gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri