Sağlık Bakanlığı 4 Branşta Sözleşmeli Yeni Memur Alımı Bugün Açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından sözleşmeli 4/B yeni kamu personeli alımı başvuruları bugün açıklandı. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yeni sözleşmeli personel alım ilanı bugün açıklandı. Farklı ünvanlarda memur alımı yapılacak. Kameraman pozisyonu için mesleki uygulamalı sınav, programcı pozisyonu için sözlü sınav, büro personeli ve diğer teknik hizmet personeli (grafiker) için de yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın doğrudan KPSS puan üstünlüğüne göre sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. 1 Kameraman, 2 Büro Personeli, 2 Programcı, 1 Diğer Teknik Hizmet Personeli (Grafiker) alımı için başvurular başladı.

Kamu personel alımı şartları nelerdir?

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesindeki şartları taşımak, 18 yaşını tamamlamış olmak, sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (01 Ocak 1988 ve daha sonra doğmuş olanlar), herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak, herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak gerekmektedir.

Sözleşmeli memur alımı nitelikleri nelerdir?

Büro Personeli alımı için Bilgisayar Teknolojisi Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretimi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi lisans, 2022 yılı KPSS B grubu (KPSS) P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Kameraman alımı için Radyo, Sinema ve Televizyon; Radyo, Televizyon ve Sinema; Radyo-Televizyon, Sinema; Radyo, TV ve Sinema; Radyo-TV-Sinema; Radyo-TV-Sinema ve Görsel Sanatlar, Radyo ve Televizyon, Radyo-TV, Sinema, Sinema ve Televizyon, Sinema-TV, Sinema-TV Fotoğraf veya Sinema-TV-Fotoğraf, Sinema ve Dijital Medya lisans.

Diğer Teknik Hizmet Personeli (Grafiker) alımı için Grafik, Grafik Sanatlar, Fotoğraf ve Grafik Sanatlar (Grafik), Grafik Sanatları, Grafik Tasarım, Grafik Tasarımı, Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım, Grafik Resimleme ve Baskı lisans, 2022 yılı KPSS B grubu (KPSS) P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Programcı alımı için Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama önlisans, En az D düzeyinde YDS veya dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak, 2022 yılı KPSS B grubu (KPSS) P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Sağlık Bakanlığı memur alımı süreci nasıl işler?

Sağlık Bakanlığı memur alımı için başvurular online olarak 20 - 24 Kasım 2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Sağlık Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden alınacaktır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri