Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Yeni Memur Alımı Yapacak! Kılavuz Yayımlandı

Sağlık Bakanlığı bünyesinde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu için yeni kamu personeli alımı ilanı bugün açıklandı. Başvurular, şartlar ve tüm detaylar bu yazımızda.

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu namına 4/B sözleşmeli personel alım ilanı bugün açıklandı. Mülakatsız atama olacak. 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle özel bütçeden karşılanmak üzere toplam 3 adet Sözleşmeli Personel alımı tüm detayları bu yazımızda.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak, 2022 KPSS en az 60 puan almış olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak, nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak şartları var.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu personel alımı nitelikleri

2 Destek Personeli (Şoför) alımı için Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, Geçerlilik süresi dolmamış D veya DE sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, en az 1 yıl Şoför olarak mesleki deneyime sahip olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

1 Teknisyen alımı için Ortaöğretim Kurumlarının İnşaat Teknolojisi alanından mezun olmak, en az 1 yıl İnşaat Boyacısı/Boyacı olarak mesleki deneyime sahip olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru süreci

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu için yeni kamu personel alımında adayların e-Devlet üzerinden Sağlık Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı internet adresinden online başvurularını 30 Ekim-13 Kasım tarihlerinde yapması isteniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri