SGK Kadrolu Güncel Devlet Personeli Alımı Online Başvuruları

Sosyal Güvenlik Kurumu güncel devlet personeli alımı başvuruları alınıyor. SGK 75 kadroya memur alımında başvurular online olacak. İşte gerekli süreç, şartlar ve tüm detayları bulacağınız yazımız.

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından güncel devlet personeli alımı başvuruları kapsamında süreç devam ediyor. Adaylar online olarak 75 kadrolu memur alımına başvurabilir. SGK’da 75 Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı alımına başvuru tüm detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için adayların devlet memurları kanunundaki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiklerinin olmaması gerekiyor. Ayrıca 35 yaşını doldurmamış olmak, 2022 veya 2023 yıllarından birinden KPSS 70 ve üzeri almak, YDS’den en az D seviyesinde puanı olmak gerekmektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumu personel nitelikleri

İktisat, İşletme, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Endüstri Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik, İstatistik, Biyomedikal Mühendisliği, Hemşirelik, Sağlık Yönetimi, Sosyal Hizmet, Hukuk fakültelerinden birinden mezun olanlar SGK memur alımına başvurabilir.

SGK personel alımı başvuru tarihleri

Sosyal Güvenlik Kurumu memur alımları için başvuru iş ve işlemleri online olarak e-Devlet internet adresinden yapılabilir. Adaylar başvurularını 20 Aralık 2023 tarihine kadar yapabileceklerdir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri