Sözleşmeli 3 Branş Yeni Kamu Personeli Alımı Başvuru İlanı Açıklandı

Lisans ve önlisans mezunları için yeni kamu personeli alımı başvuruları 3 branşta başladı. Kimler sözleşmeli memur olabilir? İşte sürece dair tüm detaylar.

Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni kamu personeli alımı başvurusu açıklandı. Üniversiteye ikamet şartsız olmak üzere 4/B sözleşmeli personel alım ilanına başvurular başladı. Mülakatsız olmak üzere 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 8 sözleşmeli personel alınacaktır. İşte tüm detaylar.

Memur alımı şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, 2022 KPSS lisans mezunları için KPSS P3, Önlisans mezunları için KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için KPSS P94 puanına sahip olmak, çeşitli Kanun Hükmünde Kararnamelerle kamu görevinden çıkarılmamış olmak gerekmektedir.

Sözleşmeli personel alımı nitelikleri nelerdir?

1 BÜRO PERSONELİ İngilizce bölümü mezunu olmak, İngiliz Dili ve Edebiyat Bölümü mezunu olmak, İngilizce Tercüman ve Mütercimlik Bölümü mezunu olmak veya Herhangi bir Lisans bölümü mezunu olup YDS veya YÖKDİL sınav türlerinden birinden 70 puan almış olmak. KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak. 1988 ve sonrası doğumlu olmak.

1 BÜRO PERSONELİ Muhasebe ve Vergi Uygulamaları önlisans programlarından birinden mezun olmak KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak. 1988 ve sonrası doğumlu olmak.

1 BÜRO PERSONELİ (ERKEK) Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden birinden mezun olmak, Belgelendirmek kaydıyla kadın istihdamına yönelik projelerde çalışmış olmak. 1988 ve sonrası doğumlu olmak. KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

2 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ERKEK) Özel Güvenlik ve Koruma önlisans programından mezun olmak. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10 uncu maddesinde sayılan şartlara haiz olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmak. 1988 ve sonrası doğumlu olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P93) en az 60 puan almış olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

2 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ERKEK) Herhangi bir önlisans programından mezun olmak. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10 uncu maddesinde sayılan şartlara haiz olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P93) en az 60 puan almış olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak. 1 Ocak 1988 ve sonrası doğumlu olmak.

1 PSİKOLOG Psikoloji lisans bölümünden mezun olmak 1988 ve sonrası doğumlu olmak. KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Şırnak Üniversitesi memur alımı süreci

Şırnak Üniversitesi memur alımları için başvurular başladı. Adayların başvuru formu ve ilanda başvuracakları pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Başvurular 20 Aralık 2023 dahil olmak üzere yapılabilecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri