Sözleşmeli Büro Personeli Tekniker Programcı Mühendis Alımı Başladı

Kamuya sözleşmeli 4/B olmak üzere Programcı, Tekniker, Mühendis, Büro Personeli alımı başvuruları başladı. İşte sürece dair tüm detayları bulabileceğiniz haberimiz.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 657/ 4-B sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. 2022 KPSS (B) grubu puanı esas alınmak suretiyle, toplam 11 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Türk vatandaşı olmak. 1 Ocak 1988 ve sonraki tarihlerde doğanlar başvurabileceklerdir. Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya muaf olmak. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak gerekiyor.

Kamu personel alımı nitelikleri nelerdir?

2 Büro Personeli Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, önlisans programlarının birinden mezun olmak. KPSS 70 almak.

2 Büro Personeli Finans, Finans ve Muhasebe, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama önlisans programlarının birinden mezun olmak. KPSS 70 almak.

2 Büro Personeli İşletme, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilim, İnsan Kaynakları Yönetimi veya İnsan Kaynakları lisans programlarının birinden mezun olmak. KPSS 70 almak.

1 Mühendis Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak. KPSS 70 almak.

1 Mühendis Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği lisans programlarından birinden mezun olmak. KPSS 70 almak.

1 Programcı Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgi Yönetimi, Bilgi Yönetimi (İnternet), Bilişim-Yönetim önlisans programlarından birinden mezun olmak. KPSS 70 almak.

1 Tekniker (Elektrik) Elektrik Teknolojisi, Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak. KPSS 70 almak.

1 Tekniker (Bilgisayar) Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgi Yönetimi, Bilgi Yönetimi (İnternet), Bilişim-Yönetim, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, İnternet ve Ağ Teknolojileri, Multimedya ve Network Teknolojisi, Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Muhabere ve Elektronik Bilgi Sistemleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. KPSS 70 almak.

Sosyal Bilimler Üniversitesi memur alımı süreci

Ankara ili Sosyal Bilimler Üniversitesi memur alımı başvuruları sadece bir meslek kolu için yapılacak. Başvurular online olarak üniversitenin başvuru internet adresinden olacak. Başvurular 12 Ocak 2024’e kadar olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri