Teknisyen Kütüphaneci Koruma Büro Destek Personeli Alımı Başladı

Kamu kurumu bünyesinde sözleşmeli teknisyen, kütüphaneci, koruma ve güvenlik, destek personeli ile büro personeli alımı başvuruları açıklandı. Kamu memur atama tüm süreci bu yazımızda.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli personel (4/B) alım ilanı açıklandı. Yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyon ve niteliklerde 36 sözleşmeli personel alınacaktır. Detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Kamu memur alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinde belirtilen şartlan taşımak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, kamu görevinden KHK ile çıkarılanlar başvuruda bulunamaz. Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmadığını, lam teşekküllü bir sağlık kuruluşundan aldığı sağlık raporu (psikiyatri muayene dahil} ile belgelendirmek gerekiyor.

Sözleşmeli personel alımı başvuru nitelikleri

6 Büro Personeli alımı için Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, Yönetim Bilişim Sistemleri lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak, 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P3) en az 70 puan almış olmak. 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak.

4 Büro Personeli alımı için Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih. Sosyoloji. Felsefe lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P3) en az 70 puan alınış olmak, 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak

4 Büro Personeli alımı için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı. Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının herhangi birinden mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P93) en az 70 puan alınış olmak. 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak,

1 Büro Personeli alımı için Herhangi bir önlisans programından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P93) en az 60 puan almış olmak. 01.01,1995 ve sonrası doğumlu olmak, Video Editörlüğü. SEO Uzmanlığı Editörlüğü, İHA-I seviyesinde İnsansız Hava Aracı Ehliyeti ile birlikte Hava Fotoğrafçılığı ve Havadan Görüntüleme Teknikleri Sertifikalarına sahip olmak veya Halkla İlişkiler Eğitimi. Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi, Internet Haberciliği ile birlikte İçerik Uzmanlığı Eğitimi Sertifikalarına sahip olmak. Belgelendirmek kaydıyla mezuniyet sonrası Muhabirlik deneyimine sahip olmak.

1 Kütüphaneci alımı için Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü veya Kütüphanecilik lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P3) en az 70 puan almış olmak. 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak. İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek.

1 Teknisyen alımı için Ortaöğretim Kurulularının Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı Görüntü ve Ses Sistemleri dalından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P94) en az 60 puan almış olmak. 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak.

1 Teknisyen alımı için Ortaöğretim (lise ve dengi okul) Bahçecilik/Tanın Tarım Teknolojileri alanı veya dallarından mezun olmak Veya Herhangi bir ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu olup, Bahçe Bakım/Bahçıvanlık/Peyzaj Bahçıvanlığı/Süs Bitkileri Yetiştirme ve Bakımı/Park Bahçe ve Koruların Bakımı Park ve Bahçe Bitkileri Yetiştiriciliği. Ormancılık vb. alanlarından birinde sertifika sahibi olmak. (MEB, Üniversite veya Mesleki Yeterlilik Kumulundan alınmış kurs bitirme, kalfalık, ustalık ve işyeri açma belgesi olması şartıyla kabul edilecektir.) 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P94) en az 60 puan alınış olmak. 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak.

3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Herhangi bir ortaöğretim kuruntundan mezun olmak. (Lise veya dengi okul mezunu) 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P94) en az 60 puan almış olmak. 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun'un 10 uncu maddesinde sayılan şartlara haiz olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmak Adaylarda 170 cm boyundan kısa olmamak.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P93) en az 60 puan almış olmak. 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kanına sahip olmak. Adaylarda 170 cm boyundan kısa olmamak.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Herhangi bir lisans programından mezun olmak. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P3) en az 60 puan almış olmak. 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız Özet Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmak. Adaylarda 170 cm boyundan kısa olmamak.

10 Destek Personeli (Temizlik) alımı için Herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak. (Lise veya dengi okul mezunu) 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS P94) en az 60 puan almış olmak. 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak. Üniversitemizin tüm birimlerinde iç ve dış alanda temizlik hizmetlerinde çalışmaya engel olabilecek hastalık ve benzeri engellen bulunmamak. İhtiyaç halinde vardiyalı çalışına düzenine uyum görmek.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi memur alımı süreci

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kamu personeli alımları için başvurular Üniversite Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen veya noterden onaylı vekalet ile yapılacaktır. Başvurular 25 Aralık'a kadar devam edecek.

11 Aralık 2023 tarihli ve 32396 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanımızda yer alan 13 sıra numaralı ilanız iptal edilmiştir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri