TÜBİTAK SAGE Koruma Memuru Şoför Alımı! KPSS Şartsız Başvuru Başladı

TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) birimine koruma memuru ve şoför alımı yapacak. Daimi “sürekli” kadrolara başvurular ve tüm detaylar bu yazımızda.

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı tarafından Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) birimi için yeni 14 daimi kadro işçi alımları başladı. Şoför ve koruma memuru alımlarına başvurular başladı. İşte detaylar.

TÜBİTAK personel alımı başvuru kontenjanları ve ünvanlar

TÜBİTAK SAGE 8 Şoför (Forklift Operatörü),

TÜBİTAK SAGE 4 Memur (Koruma),

TÜBİTAK SAGE 2 Memur (Koruma).

Personel Alımı Başvuru Nitelikleri?

4 TÜBİTAK SAGE MEMUR (KORUMA) Yükseköğretim Kurumlarının iki yıllık önlisans eğitimi veren bölümlerinden birinden mezun olmak, T.C. Vatandaşı olmak. Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak. Mesai saatleri dışında çalışma engeli bulunmamak. Silahlı Özel Güvenlik Sertifikasına sahip olmak. Koruma ve Güvenlik alanında en az 3 yıl deneyim sahibi olmak. Özel güvenlik ve kamera sistemleri izleme/kullanma vb. konularında tecrübe sahibi olmak. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak. 35 yaşından küçük olmak. Vardiyalı olarak çalışmasına engel bir durumu bulunmamak.

8 TÜBİTAK SAGE MEMUR (KORUMA) Yükseköğretim Kurumlarının iki yıllık önlisans eğitimi veren bölümlerinden birinden mezun olmak, T.C. Vatandaşı olmak. Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak. Mesai saatleri dışında çalışma engeli bulunmamak. Silahlı Özel Güvenlik Sertifikasına sahip olmak. Kamera sistemleri izleme/kullanma konularında bilgi sahibi olmak. Özel güvenlik alanında çalışmış olmak tercih sebebidir Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak. 30 yaşından küçük olmak. Vardiyalı olarak çalışmasına engel bir durumu bulunmamak.

2 TÜBİTAK SAGE ŞOFÖR (FORKLİFT OPERATÖRÜ) En Az Lise ve Dengi Okul mezunu olmak, T.C. Vatandaşı olmak. Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek engel durumu ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak. En az B sınıfı ehliyete sahip olmak. Forklift ehliyeti (G sınıf ehliyet) veya Forklift İş Makinası ehliyetine (Operatörlük Belgesi) sahip olmak. Forklift operatörlük mesleğinde en az 3 yıl deneyim sahibi olmak. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak. 40 yaşından küçük olmak. Vardiyalı çalışma, şehir dışı görevler ve mesai saatleri dışında çalışmaya engeli bulunmamak.

Personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Adaylar TÜBİTAK’ın kariyer internet sitesinden ve İŞKUR e-şube’den başvurularını online olarak yapabileceklerdir. Sürekli işçi alımında başvurular 7 Ekim 2024 tarihine kadar yapılabilecektir.

4 Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı Alımı İŞKUR iş ilan numarası 00008569067.

8 Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı Alımı İŞKUR iş ilan numarası 00008569091.

2 Forklift Operatörü Alımı İŞKUR iş ilan numarası 00008569082.

TÜBİTAK personel alımı kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri