Üniversite Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı: Başvurular Başladı

Kamu Üniversitesi tarafından sözleşmeli personel ihtiyacını karşılamak üzere yeni başvuru kılavuzu yayımlandı. Yayımlanan son ilana göre lise mezunu kişiler başvurabilecek.

Bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca istihdam edilecek personel için başvurular 22 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek.

Aranan Nitelikler ve Başvuru Süreci

Üniversite tarafından yayımlanan ilana göre, Destek Personeli (Erkek) pozisyonu için 1 kişilik boş kadro bulunmaktadır. Adaylarda aranan genel ve özel şartlar şöyle:

  • 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (P94) puan almış olmak,
  • Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak,
  • Temizlik, basit bakım-onarım, taşıma ve ısıtma hizmetlerini yerine getirmeye engel bir sağlık sorunu bulunmamak,
  • En az 150 gün "6113.10 Bahçıvan" ve en az 150 gün "İnşaat" meslek kodlarında çalışmış olmak (e-Devlet üzerinden alınacak barkodlu SGK Hizmet Dökümü ile belgelenmelidir),
  • Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak.

Başvurular, 22 Temmuz 2024 tarihine kadar (mesai bitimine kadar) Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen veya posta yoluyla yapılabilecek. Adayların, başvuru formu ve ilan metninde belirtilen belgeleri eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekmektedir.

Ön Değerlendirme ve Nihai Sonuçlar

Bartın Üniversitesi, başvuruların ardından yapılacak ön değerlendirme sonuçları 25 Temmuz 2024 tarihinde, nihai değerlendirme sonuçları ise 02 Ağustos 2024 tarihinde üniversitenin resmi web sitesi üzerinden ilan edilecek.

Görev Tanımı ve Çalışma Şartları

İlanda belirtilen niteliklerin yanı sıra, destek personeli olarak istihdam edilecek kişi, ihtiyaç halinde temizlik, basit bakım, taşıma ve ısıtma hizmetlerinin yanı sıra mevsime bağlı olarak kış döneminde inşaat işlerinde basit bakım onarım hizmetleri, yaz döneminde ise bahçe bakım ve peyzaj işlerinde de görevlendirilebilecektir. Bu pozisyonda vardiya sistemi uygulanacaktır.

Bartın Üniversitesi'nin sunduğu bu istihdam fırsatıyla ilgili daha fazla bilgi edinmek ve başvuru sürecine dair ayrıntılı bilgi almak için üniversitenin başvuru kılavuzunu ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru Kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

4B Personel Alımı Haberleri