Yazılı-Sözlü Sınav Yok! KPSS 55 60 Yeni Memur Alımı Açıklandı

ODTÜ memur alımı başvuruları alınmaya başladı. KPSS 55 ve 60 puanla olmak üzere kamu personeli alımına başvurular alınıyor. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından KPSS 55 ve 60 puanlarla yeni memur alımları açıklandı. 4-B sözleşmeli personel alım ilanına başvurular başladı. Kuruma yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın, 2022 KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle istihdam edilmek üzere toplam 13 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. İşte tüm detaylar.

Kamu memur atama başvuru şartları nelerdir?

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesindeki şartlara haiz olmak. Bu kapsamda herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını doldurmamış olmak, askerliğini yapmış, tecil ettirmiş ya da muaf olmak gerekmektedir.

Memur alımı mezuniyet ve özel şartları nelerdir?

3 Teknisyen alımı yapılacak.

1 Ortaöğretim kurumlarının İnşaat Teknolojisi alanı ve dalları veya Ahşap Teknolojisi Alanı-Ahşap Yapı (Doğramacılık) dalı veya Mobilya ve İç Mekân Tasarımı alanı ve dallarından mezun olmak, belirtilen öğrenim alan ve dallarında en az (1) yıllık tecrübesi olmak, KPSS 60.

1 Ortaöğretim Kuramlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı ve dallarından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri alanı - Endüstriyel Elektronik dalından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri alanı- Endüstriyel Kontrol dalından mezun olmak, belirtilen öğrenim alan ve dallarında en az yıllık tecrübesi olmak, KPSS 60.

1 Ortaöğretim Kuramlarının Metal Teknolojisi alanı ve dallarından mezun olmak, Dikişli dikişsiz boruların kaynağı alanlarında en az yıllık tecrübesi olmak, KPSS 60.

9 Destek Personeli (Basit Bakım + Temizlik Hizmetleri) alımı yapılacak.

5 Ortaöğretim Kuramlarının Bahçecilik alanı ve dalları veya Tarım Teknolojileri alanı ve dalları veya Tarım alanı ve dallarından mezun olmak veya Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olup Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki Yeterlilik Kurumu, Üniversite, Meslek Edindirme Kursları tarafından düzenlenen Bahçıvanlık/Peyzaj/ Bahçe Bakımı/ Peyzaj Bahçıvanlığı/ Park ve Bahçe Bitkileri Yetiştiriciliği/ Süs Bitkileri Yetiştirme ve Bakımı alanlarının en az birinden sertifika sahibi olmak veya Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olup bahçıvanlık için çapalama, budama, çim biçme, çim dikme, bitki ve fidanlara form (şekil) verme, yabani otları temizleme, sulama ve benzeri işlerde en az 1 yıl tecrübeli olmak, Ortaöğretim kurumlarının İnşaat Teknolojisi alanı ve dalları veya Ahşap Teknolojisi alanı -Ahşap Yapı (doğramacılık) dalından mezun olmak, KPSS 55.

2 Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olup belirtilen öğrenim alan ve dallarına uygun sertifika sahibi olmak veya sertifika yerine ilgili alanlarda en az 1 yıl tecrübe sahibi olmak, KPSS 55.

2 Ortaöğretim kurumlarının İnşaat Teknolojisi alanı ve dalları veya Ahşap Teknolojisi alanı -Ahşap Yapı (doğramacılık) dalından mezun olmak veya Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olup belirtilen öğrenim alan ve dallarına uygun sertifika sahibi olmak veya sertifika yerine ilgili alanlarda en az 1 yıl tecrübe sahibi olmak, KPSS 55.

1 Destek Personeli (Yemek Hizmetleri/Aşçı-Kasap) alımı için Ortaöğretim kurumlarının Yiyecek-İçecek Hizmetleri alanı/Aşçılık dalından mezun olup kasaplık alanında en az 1 (bir) yıl tecrübeye sahip olmak veya Ortaöğretim kurumlarının Yiyecek-İçecek Hizmetleri alanı/Kasaplık dalından mezun olup aşçılık ya da kasaplık alanında en az 1 (bir) yıl tecrübeye sahip olmak veya Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olup, Halk Eğitim Müdürlükleri ile diğer resmi kurum ve kuruluşlarca düzenlenen kurslarda verilen Milli Eğitim Bakanlığının aşçılık mesleği için belirlediği kriterlere uygun aşçılık sertifikası, ustalık belgesi veya dengi sertifikaya sahip olmak, KPSS 60.

ODTÜ memur personel alımı süreci nasıl işler?

ODTÜ memur alımı başvuruları 2 Ekim 2023’e kadar olacak. Başvuruda bulunacak adayların, gerekli belgelerin tamamlanması suretiyle, “Üniversite Evrak ve Arşiv Müdürlüğüne” elden ya da posta ilgili belgeleri ulaştırmaları zorunludur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri