Yeni İlan Açıklandı! 4/B Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Kamuya yeni personel alımı başvuruları kapsamında güncel ilan açıklandı. Kamu memur atama başvuru süreci ve tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor.

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli çözümleyici ve programcı personel alım ilanı açıklandı. KPSS puan sıralaması esas alınarak sıralanmak kaydıyla Çözümleyici ve Programcı ünvanlarına atama yapılacak. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz

Kamu memur alımı şartları nelerdir?

Başvuru için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması, 2022-KPSSP3 puanı esas alınacaktır. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması şartları var.

Sözleşmeli personel alımı nitelikleri nelerdir?

Başvuru için Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmak şartları var.

Kamu personel alımı özel şartları nelerdir?

1 ÇÖZÜMLEYİCİ alımı için Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinden mezun olmak, Güncel programlama dillerinden en az 2 tanesini bildiğini belgelemek, ISO 27001 (Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi) konusunda bilgi sahibi olmak, KVKK mevzuatına hâkim olmak, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi ile ilgili bilgi sahibi olmak.

2 ÇÖZÜMLEYİCİ alımı için Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinden mezun olmak, Güncel programlama dillerinden en az 2 tanesini bildiğini belgelemek, GNU/Linux işletim sistemleri, sunucu sanallaştırma (tercihen VMware vSphere), storage sanallaştırma, e-posta servisleri (tercihen GNU/Linux ortamlarında), DNS sunucu ve Apache HTTP Sunucularının yönetimi ve yapılandırılmasında deneyim sahibi olmak, Temel ağ bilgisine sahip olmak.

1 PROGRAMCI (Tıp Fakültesi Hastaneleri) alımı için Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinden mezun olmak, Güncel programlama dillerinden en az 2 tanesini bildiğini belgelemek gerekmektedir.

Ankara Üniversitesi memur alımı süreci nasıl işler?

Ankara Üniversitesi memur alımı için başvurular Üniversite Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı internet adresine yapılabilecektir. Başvurular 27 Eylül’e kadar online olarak yapılabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri