Yeni Tekniker Teknisyen Büro Destek Personeli Mühendis Programcı Alımı

Kamu üniversitesi bünyesinde sözleşmeli yeni memur alımı başvuruları açıklandı. Büro Personeli, Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter), Tekniker, Teknisyen, Mühendis, Programcı, Destek Personeli alımı başladı.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 4/B sözleşmeli personel alım ilanı açıklandı. 2022 KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 70 adet “Sözleşmeli Personel” alımı yapılacaktır. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Kamu personel alımı genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, tüm kadrolar için 1 Ocak 1988 tarihi ve sonrası doğumlu olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı olmamak gerekiyor. 2022 KPSS puanı olması yeterlidir. Taban puan şartı yok.

Sözleşmeli personel alımı nitelikleri nelerdir?

6 Büro Personeli Lisans mezunu olmak, YÖK tarafından kabul edilen merkezi dil sınavlarından İngilizce alanından en az 80 puanı olmak.

2 Büro Personeli Lisans mezunu olmak, YÖK tarafından kabul edilen merkezi dil sınavlarından İngilizce alanından en az 75 puanı olmak.

2 Büro Personeli İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Karşılaştırmalı Edebiyat, İngiliz Dili ve Kültürü, İngiliz Edebiyatı, İngilizce Lisans Programlarından birinden mezunu olmak.

1 Büro Personeli Lisans mezunu olmak, YÖK tarafından kabul edilen merkezi dil sınavlarından Almanca alanından en az 65 puanı olmak.

1 Büro Personeli Lisans mezunu olmak, YÖK tarafından kabul edilen merkezi dil sınavlarından Arapça alanından en az 70 puanı olmak.

10 Büro Personeli Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Maliye, Mali Uygulamalar, Maliye-Muhasebe, Muhasebe ve Vergi Uygulamalar önlisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Büro Personeli İktisat, Maliye, Muhasebe ve Finans Yönetimi veya İşletme lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Büro Personeli Lisans mezunu olmak, Özel eğitim alanında en az 1 yıl çalışmış olmak.

1 Sağlık Teknikeri Fizyoterapi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Hidroterapi önlisans programlarının birinden mezun olmak.

8 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olmak.

4 Sağlık Teknikeri Ağız ve Diş Sağlığı önlisans programından mezun olmak.

2 Tekniker Üniversitelerin Meslek Yüksekokullarına bağlı Laboratuvar Teknolojisi önlisans programından mezun olmak,

1 Tekniker Sahne Işık ve Ses Teknolojiler önlisans programından mezun olmak.

1 Tekniker Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar, Bilgisayar Bilimleri, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri önlisans programlarının herhangi birinden mezun olmak.

3 Teknisyen Üniversitemiz mutfaklarında görev yapmak üzere; Ortaöğretim gıda alanlarından mezun olmak.

2 Teknisyen Mesleki Liselerinin Elektrik ve Elektronik bölümü mezunu olmak, Hizmetin gereği olarak ağır şartlarda çalışmaya, yoğun mesaiye, vardiya sistemine, akşam geç saatlerde ve hafta sonu çalışmaya elverişli erkek olmak,

2 Teknisyen Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Bilişim Teknolojileri Alanı Ağ İşletmenliği, Ağ İşletmenliği ve Siber Güvenlik ve Bilgisayar Teknik Servisi dallarından herhangi birinden mezun olmak.

1 Mühendis Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

1 Programcı Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik lisans programlarından herhangi birisi ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

20 Destek Personeli (Temizlik) Ortaöğretim mezunu olmak, Açık ve kapalı alanlardaki her türlü temizlik, basit bakım ve onarım, bahçe bakımı ve düzenlemesi, dağıtım, taşıma ve diğer işleri yürütebilmek, Temizlik malzemelerine alerji, uzuv eksikliği, bel ve boyun fıtığı gibi hastalıkları bulunmamak, Hastane ortamında çalışmasına engel bir rahatsızlığı olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya muaf olmak.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi memur alımı süreci

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi memur alımları için başvurular istenilen belgelerle birlikte şahsen ya da posta ile Üniversite Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır. Süreç 29 Aralık 2023'e kadar devam edecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri