YÖK Yüksek Maaşlarla Sözleşmeli KPSS Şartsız Memur Alımı Başladı

Yükseköğretim Kurulu YÖK tarafından çok yüksek maaşlarla olmak üzere yeni kamu personeli alımı başvuruları açıklandı. Detaylar ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı YÖK tarafından yeni sözleşmeli bilişim personeli alımları açıklandı. Yazılım Geliştirme Uzmanı, Kıdemli Sistem Uzmanı, Sistem Uzmanı, Ver Ambarı Uzmanı, Veri Analitiği Uzmanı olmak üzere toplamda 9 sözleşmeli bilişim personeli istihdam edilecektir. İşte sürece dair tüm detaylar.

YÖK memur alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde yazılı genel şartları taşımak gerekmektedir. Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor. Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya askerlik hizmetinden muaf olmak.

Kamu personeli alımı mezuniyetler-kontenjanlar

Sözleşme ücret tavanı 2 ve 3 katını geçemeyecek pozisyonlara başvuracaklar için; fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği.

Sözleşme ücret tavanı 2 katını geçemeyecek pozisyonlara başvuracaklar için; numaralı bentte belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik.

Yazılım Geliştirme Uzmanı (Java) (5 Kişi- Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katına kadar).

Kıdemli Sistem Uzmanı (DevOps-Linux) (1 Kişi- Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 3 katına kadar).

Sistem Uzmanı (DevOps-Linux) (1 Kişi- Aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katına kadar).

Veri Ambarı Uzmanı (1 Kişi- Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 3 katına kadar).

Veri Analitiği Uzmanı (1 Kişi- Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 katına kadar).

Yükseköğretim Kurulu memur alımı süreci nasıl olacak?

Yükseköğretim Kurulu YÖK memur alımı için adaylar başvurularını şahsen ya da posta ile 9 Kasım’a kadar yapabileceklerdir. Başvurular “Yükseköğretim Kurulu Personel Dairesi Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 Bilkent-Çankaya/ANKARA)” adresine olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

4B Personel Alımı Haberleri