Bakan Açıkladı! MEB 30.000 Kamu İşçi Alımı: Tarih Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından yapılan son dakika açıklamasında okullara 30 bin kamu işçisi temizlik personeli alımı yapılacağı müjdesi geldi. Maliye Bakanlığından izin çıktı İşte detaylar..

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından yapılan SON DAKİKA açıklamasında okullar için mevcut bulunan 45 bin kadrolu temizlik işçisine ilave olarak 30 bin daha temizlik personeli alımı için tarih belli oldu. İşte detaylar.

Tüm okullarda 45.000 kadrolu temizlik işçisi var

Bakan Tekin özellikle okullarda, MEB kadrosunda 45 bin temizlik personelinin bulunduğu belirtildi. Geri kalan temizlik işlerinin taşeron olarak halledildiğini söyleyen Bakan Yusuf Tekin 30 bin için daha müjdeyi verdi.

30.000 Temizlik Personeli Alımı Yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı MEB bünyesinde 30.000 yeni temizlik personeli alımı yapılacak. İUP kapsamında 120.000 işçi alımında sadece % 25'lik kısmın doldurulabildiği belirtildi. Bu kapsamda acil olarak 30 bin işçi alımı için de tarih belli oldu.

30 bin MEB işçi alımı tarihi ne zaman?

Bu Pazartesi 23 Eylül 2024 tarihi itibarıyla olmak üzere Çarşamba günü 30 bin kamu personeli işçi alımı için ilana çıkılacağı ve önümüzdeki hafta da ilave personelle ile sorunun çözüleceği belirtildi.

MEB 30.000 işçi alımına dair ilanlara, kapsamına ve şartlara dair detaylar belli olunca KAMU PERSONELİ ALIMI internet sitemizden hemen anında bilgi sahibi olabileceksiniz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri