11 Kamu Kurumuna Sözleşmeli-Kadrolu Memur Alımı Bugün Başladı

Kamu kurum ve kuruluşlarına sözleşmeli ve kadrolu olmak üzere yeni memur alımları 23 Ekim bu Pazartesi itibarıyla başladı. Süreci, şartları ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

11 kuruma memur personel alımları başladı. Alaplı Belediyesi 7 memur alımı, Diyanet İşleri Başkanlığı 13 memur alımı, Yüksek Seçim Kurulu 107 memur alımı, Antalya Büyükşehir Belediyesi 50 memur alımı, Bozköy Belediyesi 1 mühendis alımı, Kadıköy Belediyesi 32 memur alımı, Gebze Belediyesi 30 memur alımı, Çankırı Belediyesi 1 memur alımı, Çankaya Belediye 45 memur alımı, Başyayla Belediyesi 1 memur alımı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 2 memur alımı olmak üzere yeni memur personel ataması olacak. İşte tüm kurum listeleri ve detaylar.

Başyayla Belediyesi 1 memur alımı

Başyayla Belediye bünyesinde 1 tahsildar personel alımı yapılacak. GİH sınıfı 10. derece kadro için adayların KPSS'den 60 puan alması yeterli. Önlisans mezunlarının başvurabileceği memur alımı 23 Ekim ile 27 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılabilir. Tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizde ayrıca inceleyebilirsiniz.

Çankaya Belediye 45 memur alımı

Çankaya Belediyesi bünyesinde kadrolu memur alımı başvuruları yarın başlıyor. Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Veznedar, Tahsildar, Memur, Çocuk Eğitimcisi, Hizmetli ve Zabıta Memuru alımı için süreç 23-27 Ekim 2023 tarihlerinde olacak. Başvurulara dair tüm süreci kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Çankırı Belediyesi 1 memur alımı

Çankırı Belediyesi bünyesinde KPSS 70 puanla teknisyen alımı yapılacak. TH sınıfı 10. derece kadrolar için başvurularda süreç 23 Ekim-27 Ekim 2023 tarihleri arasında olacak. Başvurulara dair tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Gebze Belediyesi 30 memur alımı

Gebze Belediyesi bünyesinde kadrolu 30 memur alımı başvuruları alınacak. Başvurular 8 ve 9. derece kadrolar için olacak. Zabıta memuru alımı için başvurular 23 Ekim 27 Ekim 2023 tarihleri arasında olacak. Başvurulara dair tüm bilgileri hemen kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Kadıköy Belediyesi 32 memur alımı

Kadıköy Belediyesi 6, 7 ve 8. derece kadrolara memur alımı yapılacak. Düz memur, VHKİ, tahsildar ile zabıta alımı başvuruları alınacak. Başvurulara dair tüm süreç 23 Ekim ile 26 Ekim 2023 tairhleri arasında olacak. Başvurulara dair tüm hususları hemen kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Bozköy Belediyesi 1 mühendis alımı

Bozköy Belediyesi bünyesinde kadrolu mühendis alımı yapılacak. Başvurular mühendis TH kadrosuna atama yapılacak. Başvurular 23 Ekim-26 Ekim 2023 tarihleri arasında olacak. Başvurularla ilgili en az B ehliyet isteniyor. Kamu personeli alımı internet sitemizden tüm detayları ayrıca inceleyebilirsiniz.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 50 memur alımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kadrolu 50 memur alımı başvuruları alınacak. Başvurular 23-27 Ekim 2023 tarihleri arasında olacak. GİH sınıfı 10. derece kadrolara atanmak için başvurularda önlisans mezunu olmak gerekiyor. Sürece dair tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Yüksek Seçim Kurulu 107 memur alımı

Yüksek Seçim Kurulu YSK tarafından 107 kamu personeli alımı başvuruları alınacak. Başvurularda Zabıt Katibi, Şoför, Bekçi, Teknisyen, VHKİ, Sekreter ve Hizmetli alımı yapılacak. Başvuru iş ve işlemleri 23 EKim ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında olacak. Kamu personeli alımı internet sitemizde gerekli tüm bilgileri bulabilirsiniz.

Diyanet İşleri Başkanlığı 13 memur alımı

Diyanet İşleri Başkanlığı DİB bünyesinde 13 kamu personeli alımı başvuruları alınacak. Başvurularda KPSS'den 50 puan isteniyor. Adaylar başvurularını 23 Ekim ile 3 Kasım 2023 tarihleri arasında olacak. Almanca 2, Arapça 2, Çince 1, Fransızca 1, İngilizce 2, İspanyolca 2, Japonca 1, İtalyanca 1, Portekizce 1 olmak üzere 13 yeni kadroya atama yapılacak.

Alaplı Belediyesi 7 memur alımı

Alaplı Belediyesi bünyesinde 7 kamu personeli alımı başvuruları yapılacak. Adaylar 23 Ekim ile 27 Ekim 2023 tarihlerinde başvuru yapabileceklerdir. Mühendis, Tahsildar ve VHKİ alımları kadroları var. Tüm bilgileri kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 2 memur alımı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde 2 destek personeli alımı başvuruları alınacak. En az lise adaylar başvuru yapabilir. 2022 KPSS'den en az 70 puan isteniyor. Başvurular 23 EKim ile 27 Ekim 2023 tarihine kadar olacak. Kamu personeli alımı internet sitemizde tüm diğer hususlara erişim sağlayabilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri