2 Bakanlık 4 Kurum 16.527 Kamu Personeli Alımı! Kontenjanlar

İnönü Üniversitesi, Sermaye Piyasası Kurulu, Tübitak, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Yargıtay için güncel sözleşmeli 16.527 personel alımı yapılıyor. İşte detaylar.

İnönü Üniversitesi 110 memur alımı, Sermaye Piyasası Kurulu 5 memur alımı, Tübitak 393 sözleşmeli personel alımı, Kültür ve Turizm Bakanlığı 15 memur alımı, MSB 16.000 Sözleşmeli er alımı, Yargıtay 4 memur alımı olmak üzere yeni sözleşmeli personel alımları kamu için devam ediyor.

İnönü Üniversitesi 110 memur alımı

İnönü Üniversitesi 110 kamu personeli memur alımı yapılıyor. KPSS 60 ve 70 puanlar yer alıyor. Başvurularda "Hemşire, Sağlık Teknikeri, Fizyoterapist, Diyetisyen, Psikolog, Mühendis, Büro Personeli, Çözümleyici, Programcı, Teknisyen, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli, Odyolog, Kütüphaneci" olmak üzere 14 farklı branş var. Başvurular 7 Ekim 2024 tarihine kadar yapılabilir.

Sermaye Piyasası Kurulu 5 memur alımı

Sermaye Piyasası Kurulu SPK tarafından KPSS şartı aranmadan da adayların başvuru yapabileceği bilişim personeli alımı yapılıyor. Adaylar 8 Ekim 2024 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir.

MSB 16.000 Sözleşmeli er alımı

MSB bünyesinde 16.000 sözleşmeli er alımı başvurularında 2. dönem için süreç başladı. Adayların en az ilköğretim mezunu olması yeterli. KPSS şartı aranmıyor. Deniz ve Hava Kuvvetleri için sözleşmeli er alımı başvuruları 13 Ekim'e kadar olacak.

Tübitak 393 sözleşmeli personel alımı

Tübitak tarafından 393 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılıyor. başvurular 14 Ekim 2024 tarihine kadar olacak. Farklı birimlere personel alımında KPSS şartı yok. Online olarak başvuru iş ve işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 15 memur alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından KPSS şartı olmadan 15 kamu personeli memur alımı yapılıyor. Başvurular farklı ünvanlarda sözleşmeli 4/B bilişim personeli kadroları için olacak. Adaylar 17-25 Ekim 2024 tarihleri arasında başvuru yapabilecektir.

Yargıtay 4 memur alımı

Yargıtay Başkanlığı tarafından KPSS şartı olmadan da adayların başvuru yapabileceği sözleşmeli kamu personeli alımı ilanı açıklandı. Adaylar 11 Ekim'e kadar başvuru yapabiliyor. Başvurular online olarak yapılabilecektir ve çok yüksek maaşlar verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri