200 Sürekli İşçi Alımı Yapılacak! 4 Farklı Branş Başvuru Başladı

Büyükşehre “İş Makineleri Operatörü, Ağır Vasıta Şoförü, Sayaç Okuma-Sökme-Takma personeli, Beden İşçisi (Teknik), Beden İşçisi” alımları kapsamında 200 kadro için süreç başladı.

Büyükşehir bünyesinde firma için çeşitli pozisyonlarda toplam 200 personel alımı yapacağını duyuruldu. Başvurular 23 Ağustos 2024 tarihine kadar online ya da şahsen kabul edilecek olup gerekli tüm şartları ve detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Genel Başvuru Koşulları Nelerdir?

Tüm pozisyonlar için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir. Kamu haklarından mahrum bulunmamak gerekiyor.

Açık Pozisyonlar ve Kontenjanlar Nelerdir?

  • Beden İşçisi (Teknik): Antalya ili ve ilçelerinde görevlendirilmek üzere 20 kişilik kontenjan bulunmaktadır. Bu pozisyon için adayların en az ilkokul mezunu olmaları ve makine, elektrik, inşaat, çevre gibi teknik alanlarda eğitim belgesi veya ustalık belgesine sahip olmaları gerekmektedir.
  • Beden İşçisi: Antalya ili ve ilçelerinde görevlendirilmek üzere 35 kişilik kontenjan bulunmaktadır. Bu pozisyon için adayların en az ilkokul mezunu olması yeterlidir.
  • Beden İşçisi (Merkez): Antalya merkez ve merkez ilçelerde görevlendirilmek üzere iki farklı ilanla toplam 85 kişilik kontenjan bulunmaktadır.
    • 40 kişilik alımda kaynak, elektrik veya sıhhi tesisat ustalık belgelerinden birine sahip olmak gerekmektedir.
    • 45 kişilik alımda herhangi bir belge şartı aranmamaktadır.
    • Her iki alımda da adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir.
  • İş Makineleri Operatörü: Antalya ili ve ilçelerinde görevlendirilmek üzere 20 kişilik kontenjan bulunmaktadır. Bu pozisyon için adayların G sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. En az ilkokul mezunu olmak gerekiyor.
  • Ağır Vasıta Şoförü: Antalya ili ve ilçelerinde görevlendirilmek üzere 10 kişilik kontenjan bulunmaktadır. Bu pozisyon için herhangi bir özel koşul belirtilmemiştir. En az ilkokul mezunu olmak gerekiyor.
  • Sayaç Okuma-Sökme-Takma personeli: En az lise mezunu, B ve A2 ehliyetli adaylar başvurabilir. 30 kontenjan yer alıyor.

Başvuru Süreci

Antalya Büyükşehir Belediyesi firması ASAT, Antalya'nın su ve atıksu hizmetlerini yöneten önemli bir kuruluştur. ASAT İnsan Kaynakları A.Ş.'de çalışmak için başvurular başladı. 23 Ağustos 2024 tarihine kadar olacak. Adaylar şahsen ya da e-posta ile internetten başvuru yapabileceklerdir. “Gülveren Mah. 3760 Sk. No:15 Asat Ek Hizmet Binası (Aldaş-Gülveren İtfaiye yanı) Kepez/ANTALYA” adresine giderek ön başvuru formu doldurulabilir.

Personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri