6 Kuruma Sözleşmeli Kadrolu Güncel Memur Personel İşçi Alımları

TPAO, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Darphane, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Dışişleri Bakanlığı için farklı ünvanlarda sözleşmeli ve kadrolu memur, işçi personel alımları yapılıyor.

Dışişleri Bakanlığı 2 memur alımı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 memur alımı, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 45 memur alımı, Darphane 50 kamu personeli alımı, Eskişehir Teknik Üniversitesi 51 memur alımı, TPAO 49 Personel Alımı olmak üzere 4/B sözleşmeli ve 4A kadrolu memur, personel, işçi alımları yapılıyor. Gerekli tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Dışişleri Bakanlığı 2 memur alımı

Dışişleri Bakanlığı 2 adet Sözleşmeli Sekreter alımı yapıyor. 17 Kasım'da başvurular son. KPSS şartsız memur alımı için başvurularda atamalar T.C. Rotterdam Başkonsolosluğuna olacak. Hemen kamu personeli alımı internet sitemizde tüm detayları bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kpss-sartsiz-basvuru-basladi-hollandaya-yeni-personel-alimi-yapilacak-1856h

Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 memur alımı

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde Strateji ve Bütçe Başkanlığı namına 15 yeni memur alımı için süreç tamamlanıyor. Adaylar 19 Kasım sahil başvuru yapabilir. Genel İdare Hizmetleri sınıfının 9 uncu derecelere KPSS 70 puan şartı ile başvurular alınıyor. Hemen kamu personeli alımı internet sitemizden tüm detaylara erişim sağlayabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/baskanlik-26-041-tl-maas-kadrolu-4-unvan-memur-alimi-bugun-aciklandi-1888h

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 45 memur alımı

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü DOB bünyesinde 45 güncel kamu personeli alımı yapılıyor. Başvurular 17 Kasım'a kadar yapılabilir. 39 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi Erkek/Kadın, Şoför Erkek, Elektrikçi Erkek, Bilgisayar Bakım Onarım, Sıhhi Tesisatçı Erkek ve Boyacı Erkek) ve 6 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) olmak üzere toplam 45 sözleşmeli personel alımına dair tüm detayları hemen kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/dob-6-sehirde-sozlesmeli-45-kamu-personeli-alimi-aciklandi-kpss-60-1887h

Darphane 50 kamu personeli alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından 50 yeni kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. Başvurular 17 Kasım 2023 tarihi dahil yapılabilir. Temizlik Görevlisi, Aşçı, Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı, Metal Pres Makinesi Operatörü, Dökümcü (Metal), Hadde İşçisi, Baskıcı (Plastik) İşçisi, Matbaa İşçisi, Hemşire, Koruma ve Güvenlik Hizmetleri/Güvenlik Görevlisi alımları için en az ortaöğretim mezuniyet şartları var. Kamu personeli alımı sayfalarımızda tüm diğer hususlara erişim sağlayabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/isci-ilanlari/darphane-10-farkli-meslekten-yeni-kamu-personel-alimi-bugun-basladi-1982h

Eskişehir Teknik Üniversitesi 51 memur alımı

Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından güncel sözleşmeli kamu personeli alımları kapsamında 3 ünvan 51 memur alımı tamamlanıyor. 17 Kasım dahil başvurular yapılabilir. Destek Personeli, Büro Personeli ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımları için gerekli tüm diğer hususlara hemen kamu personeli alımı internet sitemizden erişim sağlayabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/kpss-60-70-en-az-lise-yeni-kamu-personeli-alimi-3-unvan-ikamet-sartsiz-1886h

TPAO 49 Personel Alımı

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü TPAO bünyesinde farklı alanlardan olmak üzere 49 kamu personeli alımı yapılıyor. İŞKUR'da alınan başvurular 17 Kasım 2023 dahil olmak üzere yapılabilecektir. Elektrikçi, Harita Teknisyeni, Servis Görevlisi, İnşaat Teknisyeni, Tesisatçı, İş Güvenliği Teknisyeni, Sistem Destekçisi (Bilgi Sistemleri), Arşivci, Muhasebe Servis Görevlisi, Tedarik ve Lojistik Görevlisi, Sosyal Tesis Görevlisi, Laboratuvar Sorumlusu alımlarında 34 bin, 35 bin 36 bin ve 37 bin liralarda olmak üzere maaşlar yer alıyor. Diğer tüm koşullara kamu personeli alımı internet sitemizden erişim sağlayabilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/isci-ilanlari/tpao-ortalama-35-000-lira-maasla-12-unvan-personel-alimlari-basladi-1981h

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri