Aile Bakanlığı 2.431 Personel Alımı Duyurusu Yayımlandı! Kontenjanlar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 4/B sözleşmeli 2 bin 431 kamu personeli alımı duyurusu yayımlandı. Tercih yapılacak boş kontenjanlar ve detaylar açıklandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 sözleşmeli personel alımını yedek olarak kazananlar için tercih duyurusu yayımlandı. Tercih yapılacak pozisyonlar ve boş kontenjan sayıları belli oldu.

Personel alımı tercih tarihleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yapılan 2 bin 431 Sözleşmeli Personel alımında yedek olarak kazanan adaylardan boş kalan pozisyonlar için 10 Kasım 2023 – 24 Kasım 2023 tarihleri arasında elektronik ortamda tercihler alınacak. Süreç bugün başladı.

Aile Bakanlığı Boş Pozisyon Kontenjanları

Aile Sosyal Destek Personeli (Psikoloji) 9, Aile Sosyal Destek Personeli (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık) 7, Aile Sosyal Destek Personeli (Sosyal Hizmet, Sosyal Hizmetler ve Sosyal Çalışmalar) 22, Aile Sosyal Destek Personeli (Sosyoloji) 2, Avukat 5, Büro Personeli 52, Çocuk Gelişimcisi 2, Destek Personeli (Engelli Bakıcısı-Erkek) 7, Destek Personeli (Engelli Bakıcısı-Kadın) 21, Destek Personeli (Şoför) 1, Destek Personeli (Bakım Personeli-Kadın) 5, Destek Personeli (Çocuk Bakıcısı-Erkek) 107, Destek Personeli (Çocuk Bakıcısı-Kadın) 28.

Destek Personeli (Temizlik-Erkek) 62, Destek Personeli (Temizlik-Kadın) 68, Destek Personeli (Yaşlı Bakıcısı-Erkek) 55, Destek Personeli (Yaşlı Bakıcısı-Kadın) 75, Diğer Sağlık Personeli 12, Diyetisyen 3, Fizyoterapist 8, Hemşire 47, Koruma ve Güvenlik Görevlisi 41, Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) 8, Koruma ve Güvenlik Görevlisi(Kadın) 6, Öğretmen 12, Psikolog 46, Sosyal Çalışmacı 35, Tekniker 5, Teknisyen 8, Yurt Yönetim Personeli (Sosyal Hizmet) 3, Yurt Yönetim Personeli (Sosyoloji) 2, Genel Toplam 764 aday için tercihler başladı.

Aile Bakanlığı tercih atama belgeleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından tercihlerinizi online olarak yapabilirsiniz. Öte yandan kılavuzu inceleyebilirsiniz. Tercihler sonrasında da yerleştirme işlemleri sonucunda atanmaya hak kazanan adaylar için atamaya esas istenilen belgelere ilişkin ayrıca duyuru da yapılacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (12)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri