Aile Bakanlığı En Az İlkokul 45 Yaş İşçi Alımları Yapacak

Aile Bakanlığı tarafından yeni SYDV personel alımı yapılacak. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Bünyesinde görevlendirilmek üzere Proje kapsamında 5 personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

SYDV bünyesinde Ev işleri/ Hizmetçi olarak görevlendirilmek üzere 5 işçi alımı yapılacaktır. İşçi alımı için iş başvuru süreci ve başvuru detayları yazımızda sizler için hazırladık. Bakanlık tarafından hizmetçi alımı Kaymakamlık bünyesinde görevlendirilmek üzere başladı. İşte detayların yer aldığı haberimiz.

SYDV İşçi Alımı Başvuru Koşulları

En az İlkokul mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış, 45 Yaşını geçmemiş olmak, Erkek adaylar için B sürücü belgesine sahip olmak, Aktif araç kullanabiliyor olmak, Tekirdağ Kapaklı ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak, Görev yapmasına engel sağlık sorunu olmamak gerekiyor.

Kaymakamlık Hizmetçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Aile Bakanlığı bünyesinde Kaymakamlık sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bünyesinde istihdam edilmek isteyen adaylar iş başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen başvuru adresine başvuruda bulunabileceklerdir.

SYDV Personel Alımı Başvuru Belgeleri

Diploma veya Mezuniyet belgesi, Nüfus Cüzdanı örneği, 2 Adet Fotoğraf, Adli sicil belgesi, Sağlık Raporu, İkamet belgesi ve sahip olunan sertifikalar ile birlikte başvuruda bulunabileceklerdir. Belge asılları vakıf tarafından aslı görüldü yapılarak asıl evraklar iade edilecektir.

5 İşçi Alımı Başvuru Tarihleri

Başvuruda başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte adaylar iş başvurusunda bulunabileceklerdir. İş başvurusu için 13 Ekim 2023 tarihine kadar başvurular yapılabilecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri