Çalışma Bakanlığı Çok Yüksek Maaşlarla 4/B Memur Alımı Başvuruları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından çok yüksek maaşlarla memur personel alımı başvuruları tamamlanıyor. Kamu personeli sözleşmeli memur atama süreci ve şartları bu yazımızda.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ÇSGB bünyesinde 2023 yılı kamu personeli memur alımı başvuruları kapsamında “bilişim personeli” kadroları için süreç tamamlanıyor. Kamu personeli alımında çok yüksek maaşlar verilecek. İşte 4/B memur atama tüm detaylarının yer aldığı haberimiz.

Memur alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak şartları yer almaktadır. KPSS puanı olmayan adayın KPSS puanı 70 (yetmiş) olarak dikkate alınır.

Sözleşmeli personel alımı nitelikleri-kontenjanları-maaşlar

Java Kurumsal Mimar 1 kişi, Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı 1 kişi, Kıdemli Sistem Uzmanı 1 kişi, Sistem Uzmanı-I 1 kişi, Sistem Uzmanı-II 1 kişi, Sistem Uzmanı-III 1 kişi, Kıdemli Java Yazılım Uzmanı 3 kişi, Veri Tabanı Yöneticisi 1 kişi, Sistem Uzmanı 2 kişi, Devops Uzmanı 1 kişi, Java Yazılım Geliştirme Uzmanı 5 kişi, .NET Yazılım Geliştirme Uzmanı 1 kişi olmak üzere başvurular alınıyor. 2-3 ve 4 kat maaşlar verilecek. 1 kat maaş bilişim personelleri için 27 bin 902 TL’dir.

Başvuru için Bilgisayar, Yazılım, Elektrik, Elektronik, Elektrik ve Elektronik, Elektrik-Elektronik ile Endüstri Mühendisliklerinden mezun olmak ya da fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunu olmak şartları var.

Çalışma Bakanlığı personel alımı tarihleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 4/B memur alımı için başvurular 19 Kasım dahil olmak üzere yapılabilir. Başvurular e-Devlet’ten online olarak yapılabilir. Başvuru iş ve işlemlerini yapabilirler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri