Devlet Hastanesi 14 Branş Lise MYO Lisans Sözleşmeli 110 Memur Alımı

Devlet Hastane personeli alımı başvuruları kapsamında sözleşmeli 110 memur alımı başvuruları tamamlanıyor. En az lise olmak üzere adaylar başvuru yapabiliyor. İşte tüm detaylar.

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS taban puansız, KPSS 60 ve KPSS 70 puanlarla olmak üzere DEVLET HASTANESİ personeli alımı başvuruları tamamlanıyor. Lise, Önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilmektedir. İşte mülakatsız direkt KPSS ile atama başvuruları, ikamet şartsız süreç ve tüm detayların yer aldığı yazımız.

Kamu personeli alımı başvuru şartları

Adayların 657 sayılı Kanundaki şartları taşımsı, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması, 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmaması gerekmektedir.

Devlet hastanesi personel alımı nitelikleri ve branşları

Hemşire, Sağlık Teknikeri, Fizyoterapist, Diyetisyen, Psikolog, Mühendis, Büro Personeli, Çözümleyici, Programcı, Teknisyen, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli, Odyolog, Kütüphaneci.

  • 52 Hemşire alımına başvuru için Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans mezunu olmak gerekiyor.
  • 3 Sağlık Teknikeri alımına başvuru için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans mezunu olmak gerekiyor.
  • 4 Sağlık Teknikeri alımına başvuru için Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans mezunu olmak gerekiyor.
  • 3 Sağlık Teknikeri alımına başvuru için Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans mezunu olmak gerekiyor.
  • 1 Sağlık Teknikeri alımına başvuru için Elektronörofizyoloji önlisans mezunu olmak gerekiyor.
  • 1 Fizyoterapist alımına başvuru için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans mezunu olmak gerekiyor.
  • 1 Fizyoterapist alımına başvuru için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans mezunu olmak gerekiyor.
  • 1 Diyetisyen alımına başvuru için Beslenme ve Diyetetik lisans mezunu olmak gerekiyor.
  • 1 Psikolog alımına başvuru için Psikoloji bölümü lisans mezunu olmak gerekiyor.
  • 1 Mühendis alımına başvuru için Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği lisans. 2024 KPSS 70 ve üzeri puanlı adaylar başvurabilir.
  • 2 Büro Personeli alımına başvuru için önlisans. 2024 KPSS 70 ve üzeri puanlı adaylar başvurabilir.
  • 1 teknisyen alımına başvuru için Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı - Endüstriyel Elektronik Dalından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı - Endüstriyel Kontrol Dalından mezun olmak gerekiyor.
  • 1 teknisyen alımına başvuru için Ortaöğretim Kurumlarının Makine Teknolojisi Alanı ve Dalları veya Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak gerekiyor.
  • 1 Çözümleyici, Sistem Programcısı alımına başvuru için Yönetim Bilişim Sistemleri, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik lisans, 2024 KPSS 60 ve üzeri puanlı adaylar başvurabilir.
  • 2 Programcı alımına başvuru için Fakülte veya Yüksekokulların Bilgisayar veya Bilişim alanlarındaki Yükseköğrenimi sırasında bilgisayar alanında ders aldığına ilişkin belge veya MEB onaylı bilgisayar kurslarını bitirdiğine ilişkin onaylı sertifika sahibi olduğunu belgelendirmek. YDS İngilizce en az (D). 2024 KPSS 60 ve üzeri puanlı adaylar başvurabilir.
  • 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımına başvuru için herhangi bir önlisans. silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olduğunu belgelendirmek, en az 167 cm. boyunda, 2024 KPSS 70 ve üzeri puanlı adaylar başvurabilir.
  • 30 Destek Personeli alımına başvuru için lise mezunu olmak. Üniversitenin tüm yerleşkelerinin iç ve dış mekanlarında vardiyalı olarak çalışabilmesine ilişkin herhangi bir engeli bulunmamak. 2024 KPSS 60 ve üzeri puanlı adaylar başvurabilir.
  • 1 Diğer Sağlık Personeli (Odyolog) alımına başvuru için Odyoloji lisans.
  • 1 Kütüphaneci alımına başvuru için Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik, Kütüphanecilik, Kütüphanecilik ve Bilgi Çalışmaları lisans mezunu olmak gerekiyor.

Devlet Üniversitesi hastane personeli alımı başvuruları

İnönü Üniversitesi bünyesinde devlet hastane personeli alımları için 14 farklı ünvana başvurular 18 Ekim 2024 tarihi dahil yapılabilecektir. Başvurular İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Sözleşmeli Personel Bürosuna şahsen yapılması gerekiyor.

8 Ekim 2024 tarihli güncelleme duyurusu.

İnönü Üniversitesi memur alımı kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri