En Az İlkokul Güvenlik Korucusu Alımı Yeni İş İlanları Açıklandı

Kamuya en az ilkokul mezunu olmak üzere güvenlik korucusu alımları yapılacak. Başvuru iş ilanları, süreç ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Mardin ili iş ilanları bünyesinde Artuklu İlçesi, Dargeçit İlçesi, Midyat İlçesi ve Nusaybin İlçesi için olmak üzere güncel GÜVENLİK KORUCUSU ALIMLARI yapılacak. Kimler güvenlik korucu alımlarına başvurabilir? Gerekli süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Korucu alımı yapılacak ilçeler-kontenjanlar

Artuklu İlçesi Cevizpınar (2 Kişi) ve Yalım Sefa (4 Kişi) Mahalleri için Güvenlik Korucusu alımı yapılacaktır. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvurular alınacaktır.

Dargeçit İlçesi mülki sınırları içine bağlı Sümer (7), Alayurt (1), Suçatı (2), Karabayır (1), Ilısu (1), Kılavuz (8), Altınoluk(3), Bostanlı(6), köylerinde azalan GK sayılarının takviye edilmesi maksadıyla toplam 29 Güvenlik Korucusu alımı yapılacaktır. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvurular alınacaktır.

Midyat İlçesi mülki sınırları içinde Acırlı (1), Çavuşlu (1), Gelinkaya (1), Düzoba (1), Söğütlü (1), Yolbaşı (1) Köylerinde azalan GK sayılarının takviye edilmesi maksadıyla toplam 6 Güvenlik Korucusu alımı yapılacaktır. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvurular alınacaktır.

Nusaybin İlçesi mülki sınırları içinde bağlı Açıkyol (2), Tepeüstü (2), Tepealtı /Topaçlı (1), Yolbilen (1) Köylerinde azalan GK sayılarının takviye edilmesi maksadıyla toplam 6 Güvenlik Korucusu alımı yapılacaktır. 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvurular alınacaktır.

Kimler korucu alımlarına başvurabilir?

Başvuru için Türk vatandaşı olmak, askerlik hizmetini yapmış olmak ya da muaf olmak, kadın adaylar için 21 yaşını doldurmuş olmak, 40 yaşından büyük olmamak (yeterli sayıda aday bulunmaması halinde birinci fıkradaki 40 yaş 50 yaş olarak uygulanır), en az ilkokul mezunu olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak ve başvuru ekranlarında yer alan kılavuzlardaki şartlara haiz olmak gerekiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri