Kamuya KPSS 60 Açıktan Sağlık Personeli Alımı: Yeni Kılavuz Açıklandı

Kamu kurumu bünyesinde KPSS 60 puanla açıktan yeni sağlık personeli alımı açıklandı. Başvuruları, süreci ve tüm gerekli bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı açıklandı. AÇIKTAN ATAMA yoluyla memur alınacaktır. Sağlık personeli kadrosu için olacak atama başvuruları ve kılavuzu açıklandı. İşte tüm detayların yer aldığı yazımız.

Memur alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlikle ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak gerekmektedir.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Sağlık Teknikeri alımı SH sınıfı 9. derece kadro için olacak. Bir kadro var. Tıbbi Laboratuar Teknikleri, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Ameliyathane Hizmetleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. Kadın/ Erkek adayların 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan alması gerekiyor.

Eleşkirt Belediyesi personel alımı başvuru süreci

Ağrı ili Eleşkirt Belediyesi bünyesinde ikamet şartsız personel alımları için başvurular açıklandı. Adayları şahsen, posta ile veya internetten e-posta ile başvurularını yapabileceklerdir. Başvurular 23-27 Eylül 2024 tarihlerinde olacak.

Personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri