KPSS 50 60 Açıktan Düz Devlet Memuru ve VHKİ Alımı Başlıyor

Kamuya Açıktan olmak üzere Düz devlet Memuru ile VHKİ Personel Alımı yapılacak. Başvuruları bu hafta alınacak olan memur alımlarında KPSS 50 ve 60 puan istenmektedir.

Mezitli Belediyesine düz devlet memuru alımı ile Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni VHKİ memur alımı bu hafta itibarıyla başlıyor. İkamet şartsız başvurularda KPSS 50 ve 60 puan isteniyor. Gerekli tüm detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte gerekli başvurular.

Memur alımında genel koşullar nelerdir?

Başvurularda adayların Devlet Memurları Kanununda yer alan genel hususlara haiz olması, Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, askerlikle ilişiği olmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması ile daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik ya da ahlaki nedenlerle çıkarılmış olması gerekiyor.

Devlet memuru alımı nitelikleri nelerdir?

Memur alımı 1 kadro GİH sınıfı 10. dereceye olacak. Önlisans mezunu olmak, en az “B” ehliyeti olmak ve KPSS 60 puan istenmektedir.

VHKİ alımı 1 kadro GİH sınıfı 8. dereceye olacak. Başvuru için “Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi” mezunu olmak, MEB onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, en az “B” ehliyeti olmak ve KPSS 50 puan istenmektedir.

Mezitli Belediyesi memur alımı süreci nasıl işler?

Mezitli Belediyesi düz memur ve VHKİ memur alımı için süreç bu hafta içerisinde olacak. Adaylar 28-30 Kasım’da şahsen, posta ile ya da online olarak e-posta adresine başvuru yapabileceklerdir. Başvurular "Mezitli Belediye Başkanlığı Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Atatürk Mah. Sanayi Cad. No:24 - Mezitli/MERSİN" adresine yapılacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri