KPSS 60 Şoför Koruma ve Güvenlik Destek Personeli Alımı! İkamet Şartsız

Bakanlık bünyesinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü “MGM” namına güncel 4/B sözleşmeli memur alımı başvuruları sona eriyor. Güncel süreç ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Meteoroloji için yeni memur alımı başvuruları tamamlanıyor. Mülakatsız atama yapılacak. KPSS puan üstünlüğüne göre olmak üzere Destek Personeli (41 adet Temizlik Görevlisi - 1 adet Şoför) ile 6 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için tüm detaylar bu haberimizde.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı memur alımı genel şartları nelerdir?

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, 657 sayılı DMK’daki şartlara haiz olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu ve benzeri durumu olmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak ile herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak gerekiyor. Ayrıca tüm ünvanlarda KPSS’den en az 60 ve üzeri almak şartları var.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) alımına başvuruda adayların lise mezunu olması yeterlidir.

Destek Personeli (Şoför) alımına başvuruda adayların lise mezunu olması, 35 yaşını doldurmamış olması, 5 yıllık CE sınıfı sürücü belgesine sahip olması, Psikoteknik belgesine sahip olması ile SRC3 veya SRC4 Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olması şartları var.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) alımına başvuruda adayların önlisans mezunu olması, 35 yaşını doldurmamış olması, erkek olması, silahlı ibareli özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması ile 170 CM’den kısa olmaması şartı var.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü memur alımı süreci

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü memur alımı için başvuru iş ve işlemleri 13 Kasım 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabilecektir. Adaylar online olarak başvurularını e-Devlet üzerinden yapabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri