Kütüphaneci Cankurtaran Teknisyen Koruma Büro Destek Personeli Alımı

Kamuya yeni kütüphaneci, cankurtaran, teknisyen, koruma ve güvenlik, büro ile destek personeli alımı başvuruları alınıyor. Detayları ve tüm süreci bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 50 ve 70 puanlarla başvuru yapılabilecek farklı branşlara memur alımı başvuruları alınıyor. 55 kadro için başvurular alınıyor. Destek Personeli (Temizlik Görevlisi), Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Büro Personeli, Kütüphaneci, Spor Uzmanı (Cankurtaran), Teknisyen alımı tüm detayları ve süreci hemen bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar.

4/B memur alımı başvuru genel şartları

Başvuru için adayların 657 Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması ile herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olması şartları var.

Yıldız Teknik Üniversitesi memur alımı başvuru nitelikleri

6 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) “Kadın” alımı için KPSS en az 50 puan almış olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, En az 1 yıl temizlik görevlisi olarak çalıştığı, “Meslek Kodu” nu gösterir hizmet dökümü, meslek kodunun girilmemiş olması durumunda sigorta dökümünde yer alan resmi veya özel kuruluşlardan alınmış imzalı “İş Deneyim Belgesi” ile belgelendirmek.

15 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) “Erkek” KPSS en az 50 puan almış olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, En az 1 yıl temizlik görevlisi olarak çalıştığı, “Meslek Kodu” nu gösterir hizmet dökümü, meslek kodunun girilmemiş olması durumunda sigorta dökümünde yer alan resmi veya özel kuruluşlardan alınmış imzalı “İş Deneyim Belgesi” ile belgelendirmek.

4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi “Erkek” 2022 KPSS (B) grubu P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, En az 2 yıl güvenlik görevlisi olarak çalıştığını, “Meslek Kodu” nu gösterir hizmet dökümü ile belgelendirmek, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. Boyunun 170 cm den kısa olmaması.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi “Kadın” 2022 KPSS (B) grubu P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, En az 2 yıl güvenlik görevlisi olarak çalıştığını, “Meslek Kodu” nu gösterir hizmet dökümü ile belgelendirmek, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Boyunun 160 cm den kısa olmaması.

6 Büro Personeli “Kadın/Erkek” KPSS en az 70 puan almış olmak, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Çalışma Ekonomisi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları, Kamu Yönetimi, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri lisans, bilgisayar işletmeni sertifikası sahibi olmak veya öğrenimi sırasında zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi almak ve bu hususu belgelendirmek, 35 yaşını doldurmamış olmak.

9 Büro Personeli “Kadın/Erkek” KPSS en az 70 puan almış olmak, Maliye, Muhasebe ve Maliye, Maliye Muhasebe, İşletme, İktisat lisans, işletmeni sertifikası sahibi olmak veya öğrenimi sırasında zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi almak ve bu hususu belgelendirmek, 35 yaşını doldurmamış olmak.

4 Büro Personeli “Kadın/Erkek” KPSS en az 70 puan almış olmak, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik önlisans, bilgisayar işletmeni sertifikası sahibi olmak veya öğrenimi sırasında zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi almak, 35 yaşını doldurmamış olmak, Vardiyalı sistemde çalışmaya engel bir durumu bulunmamak.

1 Büro Personeli “Kadın” KPSS en az 70 puan almış olmak, Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak.

4 Kütüphaneci “Kadın/Erkek” KPSS en az 70 puan almış olmak, Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik, Kütüphanecilik, Kütüphanecilik ve Bilgi Çalışmaları lisans, 35 yaşını doldurmamış olmak, Vardiyalı sistemde çalışmaya engel bir durumu bulunmamak.

1 Spor Uzmanı (Cankurtaran) “Erkek” KPSS en az 50 puan almış olmak, Beden Eğitimi veya Spor Eğitimi lisans. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonundan alınmış, geçerlilik süresi dolmamış, en az bronz cankurtaran belgesine sahip olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 Spor Uzmanı (Cankurtaran) “Kadın” KPSS en az 50 puan almış olmak, Beden Eğitimi veya Spor Eğitimi lisans, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonundan alınmış, geçerlilik süresi dolmamış, en az bronz cankurtaran belgesine sahip olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 Teknisyen “Erkek” KPSS en az 70 puan almış olmak, Liselerin Elektrik Elektronik Teknolojisi alanından mezun olmak, En az 3 yıl Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü dalında çalıştığı “Meslek Kodu” nu gösterir hizmet dökümü, meslek kodunun girilmemiş olması durumunda sigorta dökümünde yer alan resmi veya özel kuruluşlardan alınmış imzalı “İş Deneyim Belgesi” ile belgelendirmek, 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 Teknisyen “Erkek” KPSS en az 70 puan almış olmak, Liselerin Elektrik Elektronik Teknolojisi alanından mezun olmak, En az 3 yıl Haberleşme Sistemleri dalında çalıştığı “Meslek Kodu” nu gösterir hizmet dökümü, meslek kodunun girilmemiş olması durumunda sigorta dökümünde yer alan resmi veya özel kuruluşlardan alınmış imzalı “İş Deneyim Belgesi” ile belgelendirmek, 35 yaşını doldurmamış olmak.

Kamu personeli alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından kamu memur alımı için başvurular 29 Ekim 2023’e kadar olacak. Adaylar başvurularını şahsen ya da posta ile “Üniversite Personel Daire Başkanlığına” yapmaları gerekmektedir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri