Milli Eğitim Bakanlığı Kadrolu En Az Lise Kamu Personel Alımı Başladı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Öğretmen Evi bünyesinde görev yapacak tam zamanlı ve Kadrolu kamu işçisi istihdam edilecektir. İş Başvuru Ekranı açıldı.

MEB tam zamanlı ve kadrolu Kamu İşçisi statüsünden Ön Muhasebesi alımı için İŞKUR da ilan yayımlandı Noter Kurasıyla Ön Muhasebeci Alımı Yapılacaktır.

MEB Kadrolu İşçi Alımı Tarihi

MEB Öğretmenevi Bünyesinde istihdam edeceği Ön Muhasebesi alımı için İŞKUR başvuru ekranı açıldı son başvuru günü 12 Temmuz 2024 tarihi olarak belirtilmiştir.

Kadrolu Kamu İşçisi Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Milli Eğitim Bakanlığı Kadrolu Ön Muhasebeci personel alımı için aday olmak isteyen kişilerden 5 yıl tecrübeli olduğuna dair SGK döküm belgesi talep edilecektir.

Kamu Personeli Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Başvuru Şartları

MEB Bursa Karacabey Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünde Ön Muhasebeci olarak kadrolu istihdam edilecek adaylarda aranan başvuru şartları:

En az Lise ve dengi okul mezunu olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. Ön Muhasebeci olarak mesleğinde 5 yıl çalışmış olduğunu gösteren SGK hizmet döküm belgesine sahip olmak. En fazla Önlisans mezunu olmak. İŞKUR İş İlan No (00008397426).

Kamu Personeli Kadrolu İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan Bursa Karacabey Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek Ön Muhasebeci alımı için başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını İŞKUR internet sitesi, Hizmet Noktaları ve Telefon hattı 170 numarasından tamamlayabilecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri