Milli Savunma Bakanlığı Açıktan 1829 İşçi Alımı: 14632 Aday Belli Oldu!

Milli Savunma Bakanlığı MSB bünyesinde Bin 829 kamu personeli işçi alımında yeni duyuru geldi. Detayları hemen bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı “MSB” Personel Temin tarafından güncel kamu personeli işçi alımları kapsamında 1.829 işçi kadrosu için yeni duyuru geldi. Açıktan işçi temini belge kontrol sonucu ve sınava girmeye hak kazanan adaylar belli oldu. 7.316 asil aday ile 7.316 yedek aday belirlendi. İşte tüm detaylar.

MSB 1829 işçi alımı

Milli Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 1.829 daimi kadro kamu personeli işçi temini duyurusu işkur tarafından başvurular alınmıştı.

Asil-Yedek 14.632 aday belirlendi

MSB 1.829 kamu işçi alımında sözlü ve uygulamalı sınava kabul edilecek adaylar için 16 Mayıs 2024 tarihinde noter huzurunda kura çekimi yapıldı ve 4 katı asil ve 4 katı yedek aday belirlendi. Bu kapsamdan 7 bin 316 asil aday ile 7 bin 316 yedek aday belli oldu.

Belge kontrol ve sonuç sorgulama

MSB işçi alımları kapsamında 28 Haziran’da belge kontrolleri tamamlandı. Belge kontrolleri sonucunda ilgili şartları sağlayan adaylar belirlendi. Adaylar, sözlü ve uygulamalı sınava tabi tutulacaktır.

Bu kapsamda adayların sınav çağrı belgesi ve T.C. Kimlik Kartı/Nüfus cüzdanını beraberinde getireceklerdir.

Belge kontrolü sonuçları ve duyuru.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri