Roketsan Temmuz 2024 Personel Alımı Yapacak! KPSS Şartsız 8 Branş

İş Güvenliği, Test Yazılımları Geliştirme, Modelleme/Simülasyon, Güdüm ve Otopilot Tasarım, Proses Güvenliği, Mekanik Tasarım, Aviyonik Sistem Tasarım Mühendislikleri ile İş Yeri Hekimi alımı.

Roketsan personel alımları yapacak. “İş Güvenliği Mühendisi, Test Yazılımları Geliştirme Mühendisi, Modelleme/Simülasyon, Güdüm ve Otopilot Tasarım Mühendisi, Proses Güvenliği Mühendisi, Mekanik Tasarım Mühendisi, İş Yeri Hekimi, Aviyonik Sistem Tasarım Mühendisi, Sistem Test ve Değerlendirme Mühendisi” alımları yapılacak.

İş Güvenliği Mühendisi alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinden (Tercihen Kimya, Makine, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun) mezun adaylar başvurabilir.

Test Yazılımları Geliştirme Mühendisi alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin Elektronik, Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Modelleme/Simülasyon, Güdüm ve Otopilot Tasarım Mühendisi alımı şartları nelerdir?

Uzay/ Havacılık Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Proses Güvenliği Mühendisi alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin Kimya Mühendisliği bölümünden mezun adaylar başvurabilir.

Mekanik Tasarım Mühendisi alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin Makine Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

İş Yeri Hekimi alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin Tıp Fakültesinden mezun, En az üç yıl işyeri hekimliği tecrübesi olan, Aktif işyeri hekimliği yapmış olan, İşyeri hekimliği sertifikası aktif olan, Güncel İSG mevzuatına ve uluslararası standartlara hakim olan, Saha gözetimi ve rapor hazırlama konusunda tecrübe sahibi olan, B sınıfı sürücü belgesi olan, İyi derecede MS Office bilgisayar programları kullanabilen adaylar başvurabilir.

Aviyonik Sistem Tasarım Mühendisi alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin Elektrik - Elektronik Mühendisliği, Elektronik-Haberleşme bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.Donanım geliştirme, gereksinim türetebilme tecrübesine sahip, tercihen data link, ataletsel ölçüm sistemleri, kontrol tahrik sistemleri ile ilgili tecrübeye ve/veya bilgiye sahip,

Sistem Test ve Değerlendirme Mühendisi alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.

Roketsan personel alımı başvuru süreci

Roketsan bünyesinde personel alımı başvuru iş ve işlemleri Temmuz ayı kapsamında yapılabilecektir. Adaylar başvurularını Kurum internet adresinden veya iş başvuru ekranı üzerinden yapabilirler.

Roketsan personel alımı başvuru ekranı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri