Sağlık Bakanlığı 4/B Kamu Personeli Alımı Güncel Online Başvuruları

Sağlık Bakanlığı tarafından olmak üzere “Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu” namına yeni kamu personeli alımı başvuruları tamamlanıyor. İşte sürece dair tüm gerekli detaylar.

Sağlık Bakanlığı yeni 4/B memur alımı başvuruları tamamlanıyor. Bakanlık bünyesinde “Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu” için olacak sözleşmeli memur alımlarında en az lise mezunu olmak yeterlidir. Mülakat olmadan direkt KPSS puanı ile yapılacak atamalarda gerekli tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Memur alımı şartları nelerdir?

Başvuru için devlet memurları kanunundaki şartlara haiz olmak, KPSS en az 60 almak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak, çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak, nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak gerekmektedir.

Kamu personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Destek Personeli (Şoför) alımı için 2 kadro var. Herhangi bir önlisans mezunu olmak, D veya DE sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, en az 1 yıl Şoför olarak mesleki deneyime sahip olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak şartları var.

Teknisyen alımı için 1 kadro var. Liselerin İnşaat Teknolojisi alanından mezun olmak, en az 1 yıl inşaat boyacısı veya boyacı olarak mesleki deneyime sahip olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak şartları var.

Sağlık Bakanlığı memur alımı süreci nasıl işler?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde “Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu” namına yapılacak memur alımları için süreç 13 Kasım 2023 tarihi Pazartesi dahil olmak üzere online olarak yapılabilecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri