Türk Hava Yolları Yeni Personel Alımı Açıklandı! KPSS Şartsız Başvuru

Türk Hava Yolları THY bünyesinde önlisans mezunları için yeni ilan açıklandı. THY Teknik’te yetiştirilmek üzere kategori B1.1 hava aracı bakım teknisyeni adayı alımı başvuruları başladı.

Türk Hava Yolları THY A.O. ortaklığı olan “Turkish Technic” bünyesinden yeni personel alımı başvuruları açıklandı. Turkish Technic, Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıdır olarak belirtilmektedir. THY’de yeni personel alımına başvuru için tüm detaylar şu şekildedir.

Türk Hava Yolları personel alımı şartları nelerdir?

T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, 1 Ocak 1999 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, erkek adaylar için; askerlik görevini tamamlamış, askerlikten muaf veya tercihen en az 2 yıl tecilli olmak, daha önce THY A.O veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak, tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, A2 düzeyinde İngilizce bilmek, İngilizce sınavları Turkish Technic tarafından yapılacaktır.

Personel alımı nitelikleri nelerdir?

Meslek Yüksek Okullarının: Uçak Teknolojisi, Döküm, Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrik Elektronik Teknolojisi, Elektrikli Cihaz Teknolojisi, Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Kalıpçılık, Endüstriyel Otomasyon, Gemi İnşaatı, Gemi Makineleri İşletme, Kaynak Teknolojisi, Lastik ve Plastik Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Mekatronik, Makine ve Metal Teknolojileri, Metal Teknolojisi, Metalografi ve Malzeme Muayenesi, Metalurji, Motor Teknolojisi, Otomasyon, Otomotiv Teknolojisi, İklimlendirme, Tesviye bölümü mezunları başvurabilir.

THY teknik personel alımı başvuru süreci

Kasım ayı itibarıyla Türk Hava Yolları AO iştiraki olan THY Teknik için yeni personel alımı başvuruları açıklandı. Adaylar THY teknik kariyer internet sitesinden hemen başvuru iş ve işlemlerini yapabilir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri