Türk Kızılayı Lise Tekniker Personel Alımı Açıklandı! Başvuru Ekranı

Türk Kızılay’ı bünyesinde lise mezunu yeni teknikeri alımı başvuruları açıklandı. Kızılay’a personel alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türk Kızılay’ına yeni personel alımı açıklandı. Kızılay’a lise mezunu personel alımları kapsamında Bakım Onarım Teknikeri alımı yapılacak. Başvuru süreci, şartları ve tüm gerekli bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Kızılay personel alımı şartları nelerdir?

Torna Tezgahı, Freze Makinesi ve Planya Makinesi kullanabilmek, Argon Kaynağı, Elektrik Kaynağı ve Gazaltı Kaynağı yapabilmek, teknik resim bilgisine sahip olmak, makine bakımı konusunda en az 3 yıl deneyim sahibi olmak, malzeme bilgisine sahip olup yorumlama yapabilmek, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, analitik düşünebilen, dikkatli ve planlı çalışma düzenine sahip, detaylara önem veren, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, çözüm odaklı, takım çalışmasına uyumlu, iletişim becerisi yüksek, seyahat engeli bulunmayan adaylar başvurabilir.

Güncel lise personel alımında nitelikler nelerdir?

Başvuru için adayların Meslek Liselerinin ya da Meslek Yüksekokullarının Makine, Torna-Tesviye bölümlerinden mezun olması şartı var.

Türk Kızılayı personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Türk Kızılay’ı bünyesinde lise mezunu personel alımı içim başvurular online olarak başladı. Kızılay’a lise mezunu tekniker alımında başvurular kurumun kariyer internet sitesinden yapılabilecektir. Başvuru iş ve işlemlerine dair tüm detayları bu yazımızda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri