Türk Standartları Enstitüsü 184 Memur Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Türk Standartları Enstitüsü TSE tarafından 9 branş için yeni 184 kamu personeli memur alımına başvurular açıldı. Detaylar ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

Türk Standartları Enstitüsü 2024 yılı 184 kamu personeli alımı başvuruları kapsamında 9 unvan için başvurular açıldı. Teknisyen, Bahçıvan, Boyacı-Badanacı, Şoför, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Memur, Muhasebeci, Tekniker alımına dair tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Memur alımında başvuru koşulları nelerdir?

657 DMK’daki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, Ülkenin her yerinde devamlı olarak görev yapmasına sağlık açısından engeli, hastalığı ve benzeri durumu olmamak şartları ilanda yer almaktadır.

Kamu memuru alımı başvuru kontenjanları-nitelikleri

  • 81 memur, 41 odacı (hizmetli), 24 koruma ve güvenlik görevlisi, 22 tekniker, 5 şoför, 5 teknisyen 3 muhasebeci, 1 boyacı- badanacı, 2 bahçıvan alımı olmak üzere 184 kadro var.
  • Memur “Ankara 1, Kocaeli/ Gebze 1”, Adalet önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olmak, 2022 KPSS 70.
  • Memur Ankara 8, Konya 3, Kocaeli/ Gebze 2, Afyon 1, İstanbul/ Avrupa Yakası 1, Kayseri 2, Genel İşletme, İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, Ticaret ve Yönetim, Endüstriyel Yönetim, Orta Kademe Yöneticilik, Orta Kademe Yöneticiliği, Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı, İşletme Yönetimi, Yönetim, Sevk ve İdare önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Memur “Ankara 1, İzmir 1, Kayseri 1”, Pazarlama, Pazarlama ve Satış, Satış Yönetimi, Piyasa Araştırmaları ve Pazarlama, Reklamcılık Yönetimi, Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık, Satış ve Reklam Yönetimi, Elektronik Ticaret, E-Ticaret, İnternet ile Pazarlama, Tarım İşletmeciliği ve Pazarlama, Tarımsal Pazarlama, Dijital Medya ve Pazarlama, E-Ticaret ve Pazarlama önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Memur “Ankara 4”, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Memur “Ankara 7, Kocaeli/ Gebze 1, İstanbul/ Avrupa Yakası 1, Van 1”, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme, Muhasebe önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Memur “Ankara 2”, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Memur “Ankara 19, Kocaeli/ Gebze 4, İstanbul/ Anadolu Yakası 2, İstanbul/ Avrupa Yakası 2, Bursa 4, İzmir 6, Manisa 1, Gaziantep 4, Kayseri 1”, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Tekniker “Kocaeli/ Gebze 1, Ankara 7”, Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektronik Teknolojisi, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Deniz Elektroniği önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Tekniker “Kocaeli/ Gebze 1”, İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı, Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Tekniker “Kocaeli/ Gebze 1”, Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Doğalgaz ve Isıtma, Doğal Gaz ve Isıtma, Doğalgaz ve Boru Hatları Teknolojisi, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Tekniker “Ankara 3”, Makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Makine, Termik Santral Makineleri önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Tekniker “Kocaeli/ Gebze 1, Bursa 1”, Makine-Resim Konstrüksiyon, Makine, Resim ve Konstrüksiyon, Bilgisayar Destekli Makine-Resim Konstrüksiyon, Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, Makine Resim ve Konstrüksiyonu önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Tekniker “Kocaeli/ Gebze 1”, Kimya veya Kimya Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Tekniker “Kocaeli/ Gebze 2, İstanbul/ Anadolu Yakası 2”, İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Tekniker “Ankara 2”, Ağaç İşleri veya Mobilya ve Dekorasyon ön lisans programından mezun olmak. 2022 yılında yapılan Ön Lisans Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) P-93 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.
  • Teknisyen (Erkek) “Ankara 2, Kocaeli/ Gebze 1”, liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı, Endüstriyel Elektronik Dalından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı -Endüstriyel Kontrol Dalından mezun olmak. 2022 KPSS 60.
  • Teknisyen (Erkek) “Ankara 2”, liselerin Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat-Kalorifercilik-Isıtma, Tesisat Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Doğalgaz), Tesisat Teknolojisi (Isıtma-Doğalgaz İç Tesisatçılığı), Tesisat Teknolojisi (Isıtma-Doğalgaz Şebeke Tesisatçılığı), Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Sıhhi Tesisat), Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Tesisat) alanları, 2022 KPSS 60.
  • Muhasebeci “Ankara 3”, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme- Muhasebe önlisans, 2022 KPSS 70.
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) “Ankara 16, Bursa 1, İzmir 1, Gaziantep 2, Kocaeli/ Gebze 3, İstanbul/ Anadolu Yakası 1”, Herhangi bir önlisans, 2022 KPSS 70.Özel güvenlik görevlisi kimlik kartına (silahlı ibareli) sahip olmak, 170 cm’den kısa boylu olmamak. Gece ve gündüz, iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.
  • Şoför “Ankara 4, Kocaeli/ Gebze 1, lise, 2022 KPSS 60, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
  • 41 Odacı (Hizmetli) “Ankara 22, İzmir 1, Antalya 1, Bursa 1, Gaziantep 2, İstanbul/ Anadolu Yakası 2, İstanbul/ Avrupa Yakası 1, Kocaeli / Gebze 5, Diyarbakır 1, Adana 2, Samsun 1, Kayseri 1, Konya 1”, Lise, 2022 KPSS 60,
  • Boyacı -Badanacı “Kocaeli/ Gebze 1”, Lise, 2022 KPSS 60.
  • Bahçıvan “Ankara 2”, liselerin Tarım/Ziraat dalından mezun olmak, 2022 KPSS 60.

TSE Personel alımı başvuruları

Türk Standartları Enstitüsü “TSE” tarafından 184 memur alımı için başvuru ekranı açıldı. Adaylar başvurularını 30 Ağustos’a kadar yapabileceklerdir. Başvurularda dikkat edilmesi gereken önemli hususlar ise şu şekildedir:

Başvuru alındı ibaresi görülmeli: Adayların başvuru işlemini tamamlandıktan sonra “Başvurularım” ekranından başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir. “Başvurularım” ekranından “Başvuru Alındı” ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Sadece 1 ünvana başvuru: Adaylar, tabloda yer alan pozisyonlardan sadece biri için başvuruda bulunabilecektir. Birden fazla pozisyon ve il için başvuran adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Türk Standartları Enstitüsü memur alımı başvuru kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri