Türkiye İş Bankasına Kadrolu Güncel Memur Alımı! Başvuru Ekranı

Türkiye İş Bankası bünyesinde şubelere güncel memur alımı başvuruları alınıyor. Başvurularla ilgili tüm süreci, şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası tarafından güncel memur alımı başvuruları alınıyor. Başvuru süreci ve tüm detayları hemen bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. İstanbul ilindeki “Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Çekmeköy, Esenler, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Küçükçekmece, Maltepe, Şişli, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu” ilçeleri için memur alımı yapılacak.

İş Bankası personel alımı başvuru genel şartları

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da tecil ettirmiş olmak, Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmamak, kamu haklarından yoksun olmamak, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak, İş Bankasının daha önce yaptığı Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavların herhangi birinin mülakatta başarısız sayılmamış olmak gerekiyor.

Banka personeli alımındaki nitelikler nelerdir?

Başvuru için adayların lisans mezunu olması, 30 yaşını doldurmamış olması, İstanbul ilinde ikamet ediyor olması şartları yer almaktadır.

Türkiye İş Bankası personel alımı başvuru süreci

Türkiye İş Bankası tarafından kadrolu memur alımı başvuruları 26 Kasım 2023 tarihine kadar yapılabileceklerdir. Başvurular online olarak İş Bankası kariyer internet sitesinde olacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri