Yedi Kurum Farklı Branşlar 2071 Memur İşçi Personel Alımı Başvuruları

Ankara, Dokuz Eylül ile İzmir Katip Çelebi Üniversitelerine, Kültür Bakanlığına, DSİ’ye ve TÜBİTAK’a ve TTK'ya güncel personel alımı başvuruları alınıyor. İşte sürece dair tüm detaylar.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Taş Kömürü Kurumu, Devlet Su İşleri, TÜBİTAK, Ankara Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi tarafından güncel personel alımları süreci sona eriyor. İşte tüm kurumların yer aldığı yazımızdan önemli bilgiler ve sürecin yer aldığı haberimiz.

Türkiye Taş Kömürü Kurumu 2.000 işçi alımı

Türkiye Taş Kömürü TTK bünyesinde 2 bin yeni kamu işçi alımı başvuruları alınıyor. 3 şehir için olmak üzere 2.000 yeni işçi alımına başvurular 29 Eylül 2023’e kadar İŞKUR üzerinden yapılabilir. Başvurulara dair tüm hususları kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilirsiniz.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi 3 memur alımı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi bünyesinde yüksek maaşlarla olmak üzere 3 kamu personeli alımı açıklandı. KPSS şartı yok. 1 Kıdemli Yazılımcı alımı 3 katına kadar, 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 2 katına kadar olmak üzere atama olacak. Bir kat maaş 27 bin 902 TL'dir. Başvurular 29 Eylül’e kadar devam ediyor. Gerekli tüm detayları kamu personeli alımı internet sitemizde hemen inceleyebilirsiniz.

Ankara Üniversitesi 3 memur alımı

Ankara Üniversitesi tarafından KPSS şartsız 3 bilişim personeli alımı başvuruları başladı. 55 bin 804 ile 111 bin 608 TL maaşlarla olmak üzere kamu memur atama başvuruları 29 Eylül’e kadar sürecek. Kamu personeli alımı internet sitemizde ayrıca diğer tüm detayları inceleyebilirsiniz.

Dokuz Eylül Üniversitesi 7 memur alımı

Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından 7 kadroya sözleşmeli memur alımı yapılacak. 1 büro personeli ile 6 hemşire alımı için süreç 29 Eylül’e kadar devam edecek. KPSS taban puan şartsız memur alımı tüm hususlarını hemen kamu personeli alımı internet sayfamızda bulabilirsiniz.

TÜBİTAK 4 memur alımı

TÜBİTAK tarafından güncel memur personel alımı başvuruları açıklandı. Kadrolu memur alımı için 100 farklı üniversite bölümünden adaylar başvuru yapabilir. Süreç, şartlar ve gerekli iş ve işlemleri kamu personeli alımı internet sitemizde bulabilir ve 29 Eylül 2023’e kadar başvuru yapabilirsiniz.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 47 memur alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı “Uludağ Alan Başkanlığı” için farklı ünvanlarda 47 memur alımı yapılacak. Süreç 29 Eylül’e kadar devam ediyor. 5 Büro Görevlisi, 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Şoför, 1 Teknisyen ve 5 Destek Personeli, 1 Avukat, 5 Şehir Plancısı, 2 Mimar, 1 Peyzaj Mimarı, 6 Mühendis, 1 Biyolog, 7 İdari Uzman ve 1 İç Denetçi alımı tüm detaylarını kamu personeli alımı internet sayfalarımızda bulabilirsiniz. KPSS’den 70 puan şartı var.

Devlet Su İşleri 7 memur alımı

Devlet Su İşleri DSİ bünyesinde sözleşmeli 7 bilişim personeli alımı başvuruları alınacak. DSİ memur alımı iş ve işlemleri 29 Eylül’e kadar devam ediyor. Adaylar kamu personeli alımı internet sayfamızda tüm detayları hemen inceleyebilir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri