Ziraat Bankası KPSS Şartsız 577 Personel Alımı Online Başvuru Son

Ziraat Bankası ile Ziraat Katılım Bankası için yeni ve KPSS şartsız başvuru iş ve işlemleri 577 kadro için tamamlanıyor. İşte banka personeli alımı başvuru tüm detayları ve süreci.

Ziraat Katılım Bankası ve Ziraat Bankası namına 577 kamu personeli alımı başvuruları kapsamında güncel süreç tamamlanıyor. Kimler banka personeli alımı başvurusuna dahil olabilir. Güncel süreç ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Ziraat Bankaları memur alımı kontenjanlar-mezuniyetler

Ziraat Katılım Bankası için 425, Ziraat Bankası için de 165 kadroya memur alımları yapılacak. Ziraat Bankası 150 Uzman Yardımcısı alımı, 15 Müfettiş Yardımcısı alımı yapıyor. Ziraat Katılım Bankasına ise 12 Müfettiş Yardımcısı, 150 Uzman Yardımcısı alımı ve 250 Servis Görevlisi alımı olmak üzere toplamda 577 kontenjan için başvurular tamamlanıyor. Adayların başvurularda ilgili üniversite bölümlerinden mezun olması ya da 2024 Şubat itibarıyla mezun olabileceğini belge ile ibraz edecek şekilde son sınıfta okuyor olması gerekmeketedir.

Banka personeli alımlarında genel şartlar nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 1 Ocak 1994 ve sonrası doğumlu olmak, Bankalarda çalışması yasaklanmış olmamak, yurt içi ve yurt dışı devamlı görev yapmasına engel olabilecek bedensel ya da akıl hastalığı bulunmamak ve askerlikle ilişiği olmamak şartları var.

Güncel personel alımı başvuru süreci

“Ziraat Bankası” ile “Ziraat Katılım Bankası” namına yapılacak 577 kadro için başvurular 10 Kasım 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabilecektir. Adaylar başvurularını İstanbul Üniversitesi “sınav başvuru” alanından yapması gerekiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri