Ziraat Teknoloji 7 Alanda Banka Personeli Alımı Başladı! Başvuru Ekranı

Ziraat teknoloji bünyesinde olmak üzere 7 alanda yeni banka personeli alımları başladı. Banka personeli alımı başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda.

Ziraat Bankası personel alımları başvuruları kapsamında “Ziraat teknoloji” için yeni başvurular başladı. Banka personeli alımları 7 farklı alanda başladı. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte gerekli başvurular.

Hangi ünvanlarda personel alımları yapılacak?

Proje - Talep Yöneticisi, Veri Merkezi Uzmanı, Sistem Güvenliği Mühendisi, Veri Uzmanı, Test Mühendisi, İş Analisti, Yazılım Mühendisi alımı başladı.

Banka personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Proje - Talep Yöneticisi alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik, İstatistik lisans programlarından mezun olmak.

Veri Merkezi Uzmanı alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik, İstatistik lisans programlarından mezun olmak.

Sistem Güvenliği Mühendisi alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik, İstatistik, Fizik, Yapay Zeka Mühendisliği lisans programlarından mezun olmak.

Veri Uzmanı alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik, İstatistik, Fizik, Yapay Zeka Mühendisliği lisans programlarından mezun olmak.

Test Mühendisi alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik, İstatistik lisans programlarından mezun olmak.

İş Analisti alımı için Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik, İstatistik, Fizik, Yapay Zeka Mühendisliği lisans programlarından mezun olmak.

Yazılım Mühendisi alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik, İstatistik, Fizik, Yapay Zeka Mühendisliği lisans programlarından mezun olmak.

Ziraat Teknoloji personel alımı başvuru süreci

Ziraat Teknoloji bünyesinde yeni personel alımı başvuruları açıklandı. Ziraat bankasına personel alımları kapsamında başvurular, süreç ve tüm detayları online olarak yapabilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri