12 Farklı Ünvan Daimi Personel Alımı: Yaş, Sınav, Mezuniyet Şartsız

Belediye iştirak firması bünyesinde istihdam etmek üzere farklı mutfak pozisyonlarında personel alımları yapılacak. 12 farklı ünvanda işçi alımlarına başvurular başladı.

İlçede faaliyet gösteren firmanın restoranında görevlendirmek üzere çeşitli mutfak kadrolarında personel alımı gerçekleştirecek. 12 ünvanda daimi “sürekli” kadro personel alımına başvurular alınacak. İşte sürece dair tüm detaylar ve başvurular bu haberimiz.

Personel Alımı Ünvanları Nelerdir?

Alım yapılacak pozisyonlar arasında sıcak mutfak aşçısı, kasiyer, restoran müdürü, gastronomi uzmanı, usta yardımcısı, sütlü tatlı ustası, soğuk mezeci, yöresel mutfak aşçısı, mantı ustası, usta yardımcısı, kebap ustası ve lahmacun ustası bulunuyor.

Aranan Nitelikler

Adaylarda aranan genel nitelikler arasında deneyimli olmak ve belirli bir süreli iş sözleşmesine göre çalışmayı kabul etmek yer alıyor. Ayrıca, her pozisyon için farklı özel nitelikler aranıyor. Örneğin, sıcak mutfak aşçısı pozisyonu için çorba ve sulu yemek ustası, soğuk mezeci pozisyonu için meze ve salata ustası, mantı ustası pozisyonu için sıkma, börek ve mantı ustası aranıyor. Başvuru sürecinde ilgili kılavuzdan tüm detayları ayrıca inceleyebilirsiniz.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Mersin ili Tarsus Belediyesi tarafından Tarsus İmar A.Ş. personel alımı başladı. Adaylar başvurularını kurum e-posta adresine özgeçmişlerini “CV” göndererek yapabilirler. İlanlara göre başvurular 8 Ekim 2024 tarihinde başlayacak ve 10 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.

Tarsus personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri