18-50 Yaş Adaylar Başvurabilir! Personel Alımları Bugün Başladı

Belediyesi Kent Hizmetleri'nde 16 Personel Alımı için yeni ilan açıklandı. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu haberimizden inceleyebilirsiniz. İşte detaylar.

Belediye iştirak firması bünyesindeki farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere 16 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. 27-29 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacak başvuruların ardından, uygun görülen adaylar mülakata çağrılacak.

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Şirketin açık pozisyonları ve başvuru koşulları şunlardır:

  • Beden İşçisi (4 kişi): En az ilkokul mezunu olmak, 18-50 yaş aralığında bulunmak, adli sicili temiz olmak ve askerlik hizmetini tamamlamış olmak gibi genel şartların yanı sıra, vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, fiziksel olarak çalışmaya uygun adaylar aranmaktadır.
  • Operatör (3 kişi): En az ilkokul mezunu olmak, 18-50 yaş aralığında bulunmak, adli sicili temiz olmak ve askerlik hizmetini tamamlamış olmak gibi genel şartların yanı sıra, G sınıfı ehliyete sahip ve operatörlük konusunda deneyimli adaylar aranmaktadır.
  • Tahsilat Elemanı (9 kişi): En az lise mezunu olmak, 18-50 yaş aralığında bulunmak, adli sicili temiz olmak ve askerlik hizmetini tamamlamış olmak gibi genel şartların yanı sıra, vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, iletişim becerileri güçlü adaylar aranmaktadır. Tahsilat elemanları için 2 aylık deneme süresi uygulanacaktır.
  • Çalışma Şartları
  • İşe alınacak personeller, şirketin farklı tesislerinde vardiyalı olarak çalışacaklardır. Şirket, belirsiz süreli iş sözleşmesi imzalayacak ve personelini bünyesindeki birimlerde görevlendirecektir.

Başvuru Süreci

Hatay ili Dörtyol Belediyesi Kent Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki ilanlara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 27-29 Temmuz 2024 tarihleri arasında saat 17:00'ye kadar Dörtyol Belediyesi 4. Kat Şirket Ofisi'ne şahsen yapmalıdırlar.

Personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri