18-50 Yaş İlköğretim Mezunu Personel Alımı Yapılacak! Yeni Başvuru

Manisa Alaşehir Belediyesi bünyesinde iştirak olan Albeltaş için yeni işçi alımları açıklandı. Kamu işçi alımı başvuruları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Manisa ili Alaşehir İlçesi bünyesinde ALBELTAŞ Gıda İnşaat İnş. Mlz. Taşımacılık Temizlik Hizmet İşit Madencilik Müh. Özel Sağlık Makine San, ve Tic. A.Ş. bünyesinde yeni işçi alımları açıklandı. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Personel alımları başvuru genel şartları

İlköğretim Mezunu Olmak, 18 - 50 yaş aralığında olmak ve kamu haklarından kısıtlı olmamak, erkek personellerde askerliğini yapmış veya muaf olmak, yaşa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış ve katılmamış olmak, alaşehir ilçesinde ikamet ediyor olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık aylığı almaya hak kazanmamış olmak veya emekli maaşı almıyor olmak,

Hangi branşlarda personel alımı yapılacak

Manisa, Alaşehir Belediyesi bünyesinde işçi alımları “15 Beden İşçisi (İnşaat)” ve 7 Temizlik işçisi {El ile cadde, sokak, park vb.)” alanlarında olacak.

Albeltaş işçi alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Albeltaş işçi alımları için başvurular şahsen yapılacaktır. Nüfus cüzdan fotokopisi, ikametgah belgesi, SGK hizmet dökümü, İŞKUR kaydı, adli sicil kaydı belgesi, erkek adaylar için askerlik terhis veya muaf belgesi, diploma belgesi isteniyor. Başvurular 10 Ekim’e kadar yapılabilecektir. Başvuru Adresi: Yenice Mahallesi Beşeylül Caddesi No:30 ALAŞEHİR”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri