3 Farklı Branşta Yeni İşçi Personel Alımı Başvuruları! KPSS Şartsız

Belediye Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek için 3 farklı işte görev alacak 19 daimi işçi alımı gerçekleştirilecek. Başvuru süreci başladı. İşte detayların yer aldığı haberimiz.

İlçe Belediyesi 13 İşçi, 5 Şoför ve 1 Büro Saha İşçisi olarak görev yapacak toplam 19 daimi süreli işçi alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru sürecini, şartları ve gerekli tüm detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

19 İşçi Alımı Başvurusu Nereye Yapılacak?

Adaylar iş başvurularını belirtilen internet adresi üzerinden son başvuru tarihi itibari ile mesai bitimi olan saat 17.00’a kadar başvurularını yapabileceklerdir.

Daimi İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Adaylar iş başvurularını belirtilen e mail adresine özgeçmiş belgeleri ile birlikte başvuruda bulunabilecekleridir. İş başlangıcı yapmaya hak kazanan adaylardan daha sonra gerekli belgeler talep edilecektir.

Belediye İş Başvuru Tarihleri

İlçe belediyesinde görev yapmak isteyen iş başvuru koşullarını taşıyan adaylar iş başvurusu için 10 Ekim 2023 tarihi mesai bitimine kadar e mail göndererek başvuru sürecini tamamlayabilecektir.

Beyoğlu Belediyesi İşçi Alımı Başvuru Şartları

13 İşçi alımı için Görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu olmamak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum olmamak.

1 Şoför alımı için B sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak.

1 Büro Saha İşçisi Lisans mezunu olmak.

4 Şoför Alımı için C veya E sürücü belgesine sahip olmak, SRC 2,4 ve SRC 1,3 belgesine sahip olmak, Psikotenik belge sahibi olmak gerekiyor. Şartlarını taşıyan adayların iş başvuruları kabul edilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri