42 Sağlık Personeli Şoför Operatör Usta Sorumlu Personel Alımı Başladı

Beton Santrali Operatöründen Satış Pazarlama Sorumlusuna, Sağlık personelinden Şoför kadrolarına Çeşitli Pozisyonlarda Açık iş ilanlarına personel alımı başladı. İşte tüm detaylar.

Büyükşehir iştiraki bünyesinde farklı ünvanlarda operatör alımları, farklı branşlarda usta alımları, sağlık personel, sorumlu personel ve şoför alımları yapılacak. Güncel iş ilanlarını, başvuruları ve tüm gerekli bilgileri KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık.

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

  • Beton Santral Operatörü,
  • Donatı Makine Operatörü,
  • Elektrik Ustası,
  • Forklift Operatörü,
  • Kaynak Ustası,
  • Makine Bakım Ustası,
  • Makine Operatörü,
  • Sağlık Personeli,
  • Satış Pazarlama Sorumlusu,
  • Şoför alımları yapılacak.

Personel Alımı Başvuru Nitelikleri Nelerdir?

  • Beton Santral Operatörü (2 kişi): En az lise mezunu, tercihen teknik bölümlerden mezun, THBB veya MEB onaylı Beton Santral Operatör belgesine sahip, en az 5 yıl deneyimli, vardiyalı çalışmaya uygun, Avrupa yakasında ikamet eden ve B sınıfı ehliyeti olan adaylar başvurabilir.
  • Donatı Makine Operatörü (2 kişi): En az lise mezunu, üretim makinelerinde tercihen 3 yıl deneyimli, ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilecek, vardiyalı çalışmaya uygun ve Avrupa yakasında ikamet eden adaylar başvurabilir. Mesleki Yeterlilik Belgesi veya Kalfalık Belgesi tercih sebebidir.
  • Elektrik Ustası (2 kişi): Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik bölümünden mezun, Ustalık/Kalfalık belgesine sahip, tercihen Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip, elektrik tesisatları konusunda en az 5 yıl deneyimli, proje okuyabilen, tercihen PLC ve otomasyon sistemleri bilgisine sahip, ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilecek, vardiyalı çalışmaya uygun, Avrupa yakasında ikamet eden ve B sınıfı ehliyeti olan adaylar başvurabilir.
  • Forklift Operatörü (10 kişi): En az lise mezunu, Operatörlük Belgesine sahip, en az 5 yıl deneyimli, taşıma, istifleme ve depolama konusunda tecrübeli, forklift ataçmanlarını kullanabilen, ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilecek, vardiyalı çalışmaya uygun ve Avrupa yakasında ikamet eden adaylar başvurabilir.
  • Kaynak Ustası (5 kişi): Meslek Lisesi veya Teknik Liselerin ilgili bölümlerinden mezun, Ustalık/Kalfalık belgesine sahip, tercihen Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip, gazaltı ve elektrik kaynağı konusunda deneyimli, tercihen sac-metal parça kaynağı konusunda tecrübeli, oksijen gazı ile kesim yapabilen, vardiyalı çalışmaya uygun, ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilecek ve Avrupa yakasında ikamet eden adaylar başvurabilir.
  • Makine Bakım Ustası (1 kişi): Meslek Lisesi veya Teknik Liselerin ilgili bölümlerinden mezun, Ustalık/Kalfalık belgesine sahip, tercihen Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip, Universal Torna Freze kullanabilen, hidrolik ve pnömatik sistemler konusunda bilgili, en az 5 yıl deneyimli, talaşlı imalat makinelerini kullanabilen, vardiyalı çalışmaya uygun, ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilecek ve Avrupa yakasında ikamet eden adaylar başvurabilir.
  • Makine Operatörü (15 kişi): En az lise mezunu, inşaat sektöründe çelik-ahşap kalıplı beton üretimi, beton kalıp montaj ve söküm, demir bağlama ve beton dökümü işlerinde tercihen 3 yıl deneyimli, ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilecek, vardiyalı çalışmaya uygun ve Avrupa yakasında ikamet eden adaylar başvurabilir. Mesleki Yeterlilik Belgesi veya Kalfalık Belgesi tercih sebebidir.
  • Sağlık Personeli (1 kişi): Hemşirelik, Acil Tıp Teknisyenliği veya Sağlık Yönetimi bölümlerinden mezun, sağlık hizmetleri konusunda en az 2 yıl deneyimli, tercihen Çok Tehlikeli İş grubunda çalışma deneyimine sahip, Diğer Sağlık Personeli Belgesine (DSP) sahip, iş güvenliği mevzuatına hakim, MS Office programlarını kullanabilen, vardiyalı çalışmaya uygun ve Avrupa yakasında ikamet eden adaylar başvurabilir.
  • Satış Pazarlama Sorumlusu (1 kişi): Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, tercihen yüksek lisans yapmış, alt yüklenici inşaat uygulama işlerinde en az 3 yıl deneyimli, 35 yaşından gün almamış, AutoCad ve MS Office programlarını etkin kullanabilen, B sınıfı sürücü belgesine sahip, detaycı, analitik düşünme ve raporlama becerilerine sahip, Avrupa yakasında ikamet eden adaylar başvurabilir.
  • Şoför (3 kişi): En az ön lisans mezunu, B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen, alanında en az 2 yıl deneyimli, İstanbul trafiğine hakim, esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, dinamik, dakik ve sorumluluk sahibi, 35 yaşından gün almamış ve Asya yakasında ikamet eden adaylar başvurabilir.

Başvuru Koşulları ve Süreci Nasıl Olacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTON için farklı branşlarda personel alımı için başvurular 21 Eylül 2024 tarihine kadar İBB’nin kariyer internet adresi üzerinden yapılabilecek. Adayların belirtilen niteliklere sahip olmaları ve başvuru belgelerini eksiksiz olarak sunmaları gerekmektedir.

İSTON personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri