5 Kurum Kamu İşçisi Alımı İlanları! Kadrolar-Şartlar-Başvurular

5 Kamu Kurumu bünyesinde kadrolu işçi personel alımı başvuruları alınıyor. Farklı ünvanlarda, şartlarda ve detaylarda yer alan ilanları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, İl Tarım ve Orman Müdürlükleri, Emniyet Genel Müdürlüğü EGM Fethiye Polisevi, Yozgat İl Özel İdaresi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM için KAMU İŞÇİSİ ALIMLARI yapılıyor. İşte süreçlere dair tüm detaylar.

Türkiye Petrolleri kamu işçi alımı başvuruları

5 büro memuru alımı için Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı Ofis Yönetimi, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, Bilgisayar Programcılığı, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Genel İşletme, Endüstriyel Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetimi Asistanlığı, İş İdaresi, Adalet, Otomotiv Teknolojisi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Elektrik, Elektrik ve Enerji, Sevk ve İdare, Ticaret ve Yönetim, Yöneticilik, Yönetim, Yönetim Bilimler, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Önlisans mezunu olmak gerekiyor.

Yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuna sahip olmak. İşini yapmasına engel bir durumu olmamak. Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilmek “Word, Excel, Outlook, v.b.”. İlan tarihinin son günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak

1 Harita Teknikeri alımı için Harita ve Kadastro, Harita Kadastro Harita, Harita Teknikerliği, Harita ve Maden Ölçme önlisans mezunu olmak.

Yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için tüm vücut fonksiyon kayıplarının en az yüzde kırk “%40” olduğunu gösterir sağlık kurulu raporuna sahip olmak. İşini yapmasına engel bir durumu olmamak. Erkek adaylar için askerlik ilişiği bulunmamak. İlan tarihinin son günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. Harita teknisyeni -B ünvanı ile çalıştırılacaktır.

İl Tarım ve Orman Müdürlükleri 2 şehir başvuruları

Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü: Beden İşçisi alımı için en az öğrenim seviyesi ilkokul, en fazla öğrenim seviyesi ortaöğretim “lise ve dengi” olarak belirlendi. Bu kadroya kişisel durumu "eski hükümlü" veya "TMY “terorle mücadelede yaralanan” olanlar başvurabilmektedir.

Ankara İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü: 3 Şoför “Yolcu Taşıma” personeli alımı için ortaöğretim “lise” mezunu olmak, CE ve D1 sınıfı sürücü belgesi, 41 yaşından gün almamış olmak şartları var.

Engelli Tarım İşçisi “Tarla Ürünleri” alımı için 18 - 40 yaş aralığında olan ortaöğretim mezunları ilana başvurabileceklerdir.

https://kamupersonelialimi.com/isci-ilanlari/il-tarim-mudurlukleri-2-sehre-kamu-isci-alimi-ilan-bugun-yayimlandi-5155h

Fethiye Polisevi personel alımı başvuruları

Temizlik Görevlisi Kat Hizmetleri Elemanı, Mutfak Görevlisi, Servis Komisi alımları yapılacak. Temizlik Görevlisi “Kat Hizmetleri Elemanı” alımı için en az ilkokul, en fazla lisans mezunu olmak; Mutfak Görevlisi alımı için en az ilkokul, en fazla lisans mezunu olmak; Servis Komisi alımı için en az ilkokul, en fazla lisans mezunu olmak şartları var.

https://kamupersonelialimi.com/isci-ilanlari/egm-polisevi-3-unvan-personel-alimi-ilk-orta-lise-myo-lisans-5156h

Yozgat İl Özel İdare personel alımı

İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından 2 farklı branşta olmak üzere EKPSS 0 puanla başvuru yapılabilecek kamu işçi alımı süreci bugün başladı. Kamuya Şehir Kent Plancısı alımı ile Harita Mühendisi alımı yapılıyor.

Harita Mühendisi En az puan limiti EKPSS 0 puanla başvuru yapılabilir. Ayrıca 18-30 yaş arası Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Teknik ve Tasarımı Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği mezunu olma gerekmektedir.

Şehir “Kent” Plancısı Mimarlık Fakültesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Lisans mezunu olup, 18 - 30 yaş arasında olmak şartları var.

https://kamupersonelialimi.com/isci-ilanlari/il-ozel-idaresi-2-unvan-0-puan-kamu-isci-alimi-basladi-5159h

TBMM 275 işçi alımı

Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM 275 kamu işçisi alımı yapılıyor. İşte detayları. 275 işçi personel alımı branşları: Araç Yıkama İşçisi, Asansör Bakım ve Onarım İşçisi, Aşçı, Atık Toplayıcısı, Bahçıvan, Bakıcı Anne, Bulaşıkçı, Cankurtaran, Ciltçi, Çamaşırhane İşçisi, Çatı İşçisi, Çilingir, Dijital Baskıcı, Dönerci, Döşemeci, El Dekor Süslemeci, Elektrikçi, Elektronikçi, Fayans İşçisi, Garson, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, İnşaat Boyacısı, Kaynakçı, Kebapçı, Kontrol ve Otomasyon Görevlisi, Marangoz, Metal / Alüminyum Doğramacı, Ofset Baskıcı, Perdeci, Pideci, Resepsiyon Görevlisi, Sıva İşçisi, Şoför, Taş İşçisi, Taşıma İşçisi, Temizlik İşçisi, Terzi” kadroları için başvurular alınıyor. Tüm şartları ve süreci kamu personeli alımı internet sitemizden ayrıca inceleyebilirsiniz.

https://kamupersonelialimi.com/isci-ilanlari/tbmm-37-brans-275-kamu-iscisi-alimi-kpss-sartsiz-kurayla-atama-5158h

Kamu işçi ilanları başvuru süreçlerii nasıl olacak?

  • Fethiye Polisevi için personel alımı yapılıyor. Kat Hizmetleri Elemanı alımında “00008598352”, Mutfak Görevlisi alımında “00008598371”, Servis Komisi alımı alımında “00008598409” başvuru numaraları ile iş ve işlemler yapılabilecektir. 18 Ekim 2024 tarihine kadar İŞKUR’dan başvurular yapılabilir.
  • Ankara ve Konya İl Tarım ve Orman Müdürlükleri Kamu İşçi Alımları için başvurular 18 Ekim 2024 tarihine kadar olacak. İş İlan Numaraları “00008592472”, “00008598144”, “00008598350”.
  • Yozgat Özel İdare Müdürlüğü bünyesinde personel alımları için süreç 18 Ekim 2024 tarihine kadar olacak. Başvurular için İŞKUR numaraları “00008597722”, “00008597776”
  • TBMM kamu işçi alımı için 275 personel alımı yapılıyor. Başvurular 27 Ekim 2024 tarihine kadar olacak.
  • Türkiye Petrolleri A.O. için personel alımları 21 Ekim 2024 tarihine kadar yapılacak. İş İlan No “00008604698”, İş İlan No “00008599551”.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri