50 Yaş Adaylar Personel Alımına Başvurabilir! 55 Şoför - İşçi Alımları

Kamu kurumu bünyesinde 2 farklı unvan için 50 yaş adayların başvuru yapabileceği güncel ilan açıklandı. Başvuru şartları ve tüm detaylar bu yazımızda.

Sultangazi Belediyesi Personel A.Ş. tarafından işçi personel ve şoför alımı başvuruları açıklandı. 55 kadroya daimi işçi alımı süreci, şartları ve gerekli tüm bilgileri KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık.

30 Beden İşçisi alımı için şartlar

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, İlan tarihi itibariyle Sultangazi ilçe sınırlan içerisinde oturuyor olmak, Erkek Olması, 20 yaşını bitirmiş ve 50 yaşını doldurmamış olmak, En az ilkokul mezunu olmak, Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Askerlik ile ilişkisi bulunmamak, Emekliliğe hak kazanmış veya emekli olmamak,

25 Şoför alımı için şartlar

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Ağır Vasıta Ehliyet, Src-2-4 ve Psikoteknik Belgesi sahibi olmak, İlan tarihi itibariyle Sultangazı ilçe sınırları içerisinde oturuyor olmak, 25 yaşını bitirmiş ve 50 yaşını doldurmamış olmak, En az 3 yıl boyunca ağır vasıta şoförü olarak çalışmış olmak, Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Askerlik ile ilişkisi bulunmamak, Emekliliğe hak kazanmış veya emekli olmamak gerekiyor.

İşçi alımı başvuru süreci ve belgeleri nelerdir?

Başvuru Formu, Kimlik Fotokopisi, Adli sicil belgesi, İkametgah belgesi ve şoför alımı için ek olacak Ağır Vasıta Ehliyet, Src-2-4 ve Psikoteknik Belgeleri Fotokopisi-Ehliyet GBT isteniyor. Adaylar Sultangazi Belediyesi personel alımına başvurularını “Uğurmumcu Mah. Atatürk Blv. No:54/1 Sultangazi/İstanbul” adresine yapabileceklerdir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İşçi İlanları Haberleri