6 Branşta Büyükşehir Personel Alımı Yapacak: Online Başvuru Başladı!

Büyükşehir belediyesine farklı ünvanlarda olmak üzere güncel personel alımı iş ilanları açıklandı. Başvuru süreci, şartları ve tüm detaylar hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Büyükşehir Belediyesi iştiraki kurum dışı kamu işçisi alımı bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 6 farklı pozisyonda daimi işçi alımı yapacağını duyurdu.

Hangi ünvanlarda personel alımı yapılacak?

Sözleşmeler Uzman Yardımcısı,

Donanım Uzman Yardımcısı,

Analiz Uzman Yardımcısı,

Uygulama Yazılım Uzman Yardımcısı,

Bordro, Özlük Çalışan İlişkileri Uzman Yardımcısı,

Uygulama Operasyonları Yönetim Uzmanı alımı başladı.

Başvuru Şartları ve Süreci

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde BELBİM için başvurular başladı ve 23 Temmuz 2024 tarihine kadar online başvuru olacak. Adaylar İBB kariyer internet adresi üzerinden internet başvurularını yapabileceklerdir. Adayların başvurularını yaparken özgeçmişlerini de iletmeleri gerekmektedir. “Genel Başvuru” alanından iş ve işlemler yapılabilir.

Personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

  • Sözleşmeler Uzman Yardımcısı / Engelli (1 kişi): Üniversitelerin lisans veya önlisans programlarından mezun, tercihen İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler veya Kamu Yönetimi alanlarında deneyimli adaylar başvurabilir.
  • Donanım Uzman Yardımcısı (1 kişi): Üniversitelerin tercihen Mühendislik fakültelerinin Elektrik-Elektronik veya Makine bölümlerinden mezun, F/O Eğitim Belgesi sahibi adaylar başvurabilir.
  • Analiz Uzman Yardımcısı (1 kişi): Üniversitelerin 4 yıllık Mühendislik veya Fen Fakültelerinden mezun, tercihen Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar başvurabilir.
  • Uygulama Yazılım Uzman Yardımcısı (1 kişi): Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya ilgili bir bölümünden lisans derecesi mezunu adaylar başvurabilir.
  • Bordro, Özlük Çalışan İlişkileri Uzman Yardımcısı (1 kişi): Üniversitelerin lisans veya ön lisans programlarından mezun, tercihen İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler veya Kamu Yönetimi alanlarında deneyimli adaylar başvurabilir.
  • Uygulama Operasyonları Yönetim Uzmanı (1 kişi): Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği Bölümlerinden mezun veya yurtdışından bunların muadili eğitim görmüş ve denkliği alınmış bölümlerden mezun adaylar başvurabilir.

Belbim başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri