63 Kadroya İşçi ve Şoför Alımları Yapılacak! Güncel Yeni İlan Açıklandı

Belediye Bünyesinde 63 yeni Personel Alımı yapılacak. Belediye personeli olmak için gerekli süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Belediye iştiraki olarak hizmet veren Dibel Personel Hizmetleri Turizm İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 63 kişilik boş kadrosu için personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda 46 işçi ve 17 şoför pozisyonu için başvurular 13 Haziran - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında kabul edilecek. İşte tüm detaylar.

Aranan Nitelikler

  • İşçi Pozisyonu: Didim'de ikamet etmek, 18 yaşını doldurmuş olmak, emekliliğe hak kazanmamış olmak, adli sicil kaydı bulunmamak ve erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak.
  • Şoför Pozisyonu: B, C, D, CE, E Sınıfı Ehliyet, SRC 2, SRC 4 ve Psikoteknik belgesi isteniyor.

Başvuru Süreci

Adayların, başvurularını 30 Haziran 2024 tarihine kadar hazırladıkları özgeçmişlerini (CV) kılavuzda belirtilen e-mail adresine iletmeleri gerekiyor. Başvuruların ardından ön değerlendirme yapılacak ve uygun bulunan adaylar 1 Temmuz 2024 tarihinde saat 13:30-17:00 arasında gerçekleştirilecek mülakata davet edilecek. Mülakatlar, şirketin Didim'deki ofisinde (Efeler Mahallesi, 1433 Sokak, Cumhuriyet İş Merkezi No:2/11) yapılacak.

Çalışma Şartları

Seçilen adaylar, Didim Belediyesi'nde belirli süreli olarak görevlendirilecek. Çalışma süresi ve diğer detaylar, mülakatlar sırasında adaylarla paylaşılacak.

DİBEL personel alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri