Ambulans Şoförü Alımları Başladı! İşte Başvuru Şartları

Daimi süreli ve tam zamanlı istihdam edilmek üzere 5 farklı ünvanda daimi süreli işçi personel alımı gerçekleştirecektir. Toplam 48 daimi süreli içi alımı yapılacaktır.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 1 Sınıf annesi, 3 Otopark Görevlisi, 10 Ambulans Şoförü, 25 Şoför ve 9 Arama Kurtarma Personeli toplam 48 daimi süreli personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru şartları, süreci ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

İBB İşçi alımı Başvuru Nitelikleri Neler?

Sınıf annesi alımı için en az Lise düzeyinde eğitim almış olmak gerekiyor.

Otopark Görevlisi alımı için en az İlkokul mezunu olmak gerekiyor.

Ambulans Şoförü alımı için en fazla 35 yaşında olmak, C veya CE sürücü belgesine sahip olmak, Üniversitelerin 2 yıllık eğitim veren önlisans Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği bölümü (Paramedik) mezunu olmak, son 5 yıl içeresinde 100 ceza puanı dolayısı ile ehliyetini yetkili makamlar tarafından alınmamış olmak, tercihen İzmir ilinde ikamet ediyor olmak gerekiyor.

5 Şoför alımı için Meslek liseleri veya Teknik Liselerin İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği bölümü mezunu olmak, 35 yaşını geçmemiş olmak ve C veya CE ehliyet sahibi olmak gerekiyor.

Arama Kurtarma Personeli alımı için Üniversitelerin 2 yıl süreli eğitim veren Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümü veya Mesleki Teknik Liselerin İtfaiyecilik ve yangın güvenliği bölümlerinden birinden mezun olmak, en fazla 35 yaşında olmak gerekiyor.

20 Şoför alımı için Yüksekokulların Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümü veya Acil Durum ve AFET Yönetimi Bölümlerinden birinden mezun olmak, C veya CE ile birlikte A2 sürücü belgesine sahip olmak şartlarını ve Başvuru kılavuzunda belirtilen diğer şartları taşıyan adayları başvuruları kabul edilecektir.

Büyükşehir 48 İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Büyükşehir Belediyesi İşçi alımı başvurusu için adaylar iş başvurularını başvuru kılavuz adresinde belirtilen internet adresinden yapılacaktır. Başvuru süresi içerisinde yapılmayan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Daimi İşçi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Adaylar iş başvurularını elektronik ortamda herhangi bir evrak olmadan sadece 1 sayfalık özgeçmiş(CV) belgesi ile birlikte başvurularını tamamlayabileceklerdir.

Peki İş Başvuru Tarihleri Ne Zaman

Büyükşehir Belediyesi İşçi alımı için iş başvurularını 9 ile 11 Ekim 2023 tarihinde saat 08:00 ile 18:00 saatleri arasında başvuruda bulunabileceklerdir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (14)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İşçi İlanları Haberleri