Ambulans Şoförü Sağlık Personeli 13 Branş Personel Alımı Başladı

İki kurum iştirakine farklı 13 ünvanda personel alımı yapılacak. Ambulans şoförü, sağlık personeli alımları, büro personeli, işçi, mühendis vb. kadrolara daimi atama detayları bu yazımızda.

Fizyoterapist, Hemşire, Acil Tıp Teknisyeni, Öz Bakım Destek Elemanı, Ambulans Şoförü, Diyetisyen, Elektrik Elektronik Mühendisi ve Büro Personeli alımları Belediye personel şirketi tarafından alınacak. Ayrıca Harita Mühendisi, El Sanatları Koordinatörü, Tiyatro Halk Oyunları ve Güzel Sanatları Koordinatörü ve Eğitim Koordinatörü alımları ise BAYPAŞ tarafından başladı. İşte başvurulara dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Baypaş 5 Branş Personel Alımı Detayları

Bayrampaşa İnşaat Yatırım Taahhüt Hizmet Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (BAYPAŞ), dört farklı pozisyon için personel alımı yapacağını duyurdu. Bu pozisyonlar; Harita Mühendisi, El Sanatları Koordinatörü, Tiyatro Halk Oyunları ve Güzel Sanatları Koordinatörü ve Eğitim Koordinatörü olarak belirlendi.

Başvurular 30 Eylül 2024 tarihine kadar kurum e-posta adresi üzerinden kabul edilecek. Adaylarda aranan genel nitelikler arasında T.C. vatandaşı olmak, en az 1 yıl deneyimli olmak ve öğrenim belgesine sahip olmak yer alıyor. Görüşmeler Kocatepe Mahallesi'ndeki Baypaş binasında gerçekleştirilecek ve adaylara telefon aracılığıyla geri bildirim yapılacak.

Menderes Belediyesi 8 Branş Personel Alımı Detayları

Menderes Belediyesi Personel A.Ş., çeşitli sağlık ve teknik pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurdu. Bu pozisyonlar; Fizyoterapist, Hemşire, Acil Tıp Teknisyeni, Öz Bakım Destek Elemanı, Ambulans Şoförü, Diyetisyen, Elektrik Elektronik Mühendisi ve Büro Personeli olarak belirlendi.

Başvurular 30 Eylül 2024 tarihine kadar şahsen veya kurum e-posta adresi üzerinden yapılabilecek. Adaylarda aranan genel nitelikler arasında İzmir Menderes ilçesinde ikamet etmek, emekliliğe hak kazanmamış olmak ve KHK ile kamudan ihraç edilmemiş olmak yer alıyor. Ayrıca bazı pozisyonlar için özel nitelikler de aranıyor. Örneğin, Fizyoterapist pozisyonu için en az lisans mezunu olmak gerekiyor.

Başvuru Detayları ve Önemli Notlar

Her iki kurum da başvuruların belirtilen tarihler arasında yapılması gerektiğini vurguluyor. Baypaş, telefon ile başvuru kabul etmezken, Menderes Belediyesi Personel A.Ş. hem şahsen hem de e-posta yoluyla başvuru kabul ediyor. Başvuru özel hususlarını süresi içerisinde kurumun yayımladığı kılavuzlardan ayrıca inceleyebilirsiniz.

Baypaş personel alımı başvuru kılavuzu.

Menderes Belediyesi personel alımı kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İşçi İlanları Haberleri